GTX 950 Sistemin CS:GO'da Ani FPS Düşmesi

kadir34

Kilopat
Daha fazla  
Sistemim:
  • GTX 950 Gaming 2G
  • AMD Athlon x4 860K
  • Asus A68HM-K
  • 8GB 4x4 RAM
win 10 64 bit en son güncellenmiş hali.
Bütün driverlar güncel.
BIOS sürümüm en sona güncelli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sisteme 2 kere format attım yine de FPS sorunlarım düzelmedi arkadaşlar bu durum gerçekten sinirimi bozmaya başladı internette araştırdım denilenleri yaptım Memtest yaptım HDTune ile diski tarattım ekran kartı işlemci zorlayıcı testler yaptım hiç birinde sıkıntı görmedim oyun DVR kapattım. Kasayı açıp işlemci fanını temizledim macunu yeniledim kısacası tavsiye edilen ve şu an aklıma gelmeyen çoğu şeyi yaptım ama siz de videoda gördüğünüz gibi ya bir anda 150-160'dan 100'e 90-80'e iniyor ya da 20-30'a iniyor işlemci ve GPU'yu neredeyse hiç kullanmamasına ve ısı sorunu olmamasına rağmen bir türlü çözemedim.

Yardımcı olun lütfen bana sistemi ilk topladığım zamanlarda GTA 5'te full ayarlarda 45-60 FPS arası oynardım. Hadi onu da geçtim 1 yıl önce falan CS'de hiç bir drop yaşamadan sıkıntısız oynardım hiç bir büyük FPS dropları ile karşılaşmazdım ama son zamanlarda bu sorun ortaya çıktı ve bir türlü çözemiyorum neden olduğunu.

Not: Yardımcı olur mu bilemiyorum ama aynı zamanda da mavi ekran hataları (Unexpected Strore Exception, Critical Process Died) ve internetim olmasına rağmen bazen sitelere girmeme gibi problemlerle karşılaşıyorum. 2-3dk sonra bu durum düzeliyor.

Not2: Başka bir oyun henüz yüklemediğim için oynamadım başka oyunda da düşüş yaşar mıyım bilemiyorum.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının kullanımı %30'u geçmiyor. Darboğaz var.
İşlemci yetersiz kalıyor mu demek istiyorsun? Herhangi bir ayarda sıkıntı olabilir mi diye düşünüyorum çünkü önceden böyle bir fps sorunu yaşamıyordum CS:GO oyununda, ki en düşük ayarlarda GPU kullanımı 30'u geçmiyor?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı