GTX 950 Tek Fan Mı, Asus R7 370 Çift Fan Mı?

• Konuyu başlatan Sara1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 2.998
USB ile format gibi işlemleri yapabilirsin. Driver'leri internetten indirebilirsin ki zaten driverlerin güncelliği önemli olduğu için sürekli internetten indirmek lazım. Windows 10 kurman güncellik için en iyi seçim. Dönüştürücü kullanınca sıkıntı çıkabiliyor ama sıkıntı çıkmassa görüntüde, netlik sana göre iyi ise uzun süre kullanabilirsin. 1080p monitör lazım normalde ama memnun isen yeni monitör masrafına girme.
Ayrıntılı açıklamanız için çok teşekkür ediyorum. Ekran kartının yanında cd si gelince sadece cd den driver yükleniyor diye bir yanılgıya kapıldım. Valla şuan ki monitörüm baya eski Philips 170S. Beni şu Haziran ayına kadar idare edebilse çok güzel olur. Vatan Bilgisayar da satılan dönüştürücü almayı düşünüyorum. Umarım bir problem çıkmaz. Baya bir büyüttüm gözümde şu bilgisayar işlerini. Olmayacakmış bir türlü gibi.

Böyle şeylerde sıkıntı çıkıyor malesef :) Ekran kartı sürücüsünü CD'den yüklemek gereksiz zaten. CD kaç ay önce çıkmıştır. İnternet sitesinde en güncel sürümü oluyor zaten. Monitörün görüntüsüne alışmışsındır zaten senelerden beri kullandığına göre. O yüzden Haziran ayına kadar rahat bi şekilde idare edecektir görüntü sıkıntısız gelirse. Ben yeni sistem topladığımda sadece anakartın CD'sini yükledim. İnternetten de diğer sürücüleri yükledim. Sürücüyü kafaya takmanıza hiç gerek yok. UEFI ile format atmak en sıkıntılı tarafı onunda rehberi var bu videodan yardım alarak Windows kurabilirsin.

UEFI hazırlama;
UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat

Kurulum;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle şeylerde sıkıntı çıkıyor malesef :) Ekran kartı sürücüsünü CD'den yüklemek gereksiz zaten. CD kaç ay önce çıkmıştır. İnternet sitesinden en güncel sürümü oluyor zaten. Monitörün görüntüsüne alışmışsındır zaten senelerden beri kullandığına göre. O yüzden Haziran ayına kadar rahat bi şekilde idare edecektir görüntü sıkıntısız gelirse. Ben yeni sistem topladığımda sadece anakartın CD'sini yükledim. İnternetten de diğer sürücüleri yükledim. Sürücüyü kafaya takmanıza hiç gerek yok. UEFI ile format atmak en sıkıntılı tarafı onunda rehberi var bu videodan yardım alarak Windows kurabilirsin.

UEFI hazırlama;
UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat

Kurulum;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardımlarınız için tekrardan çok teşekkür ediyorum. Şu işletim sistemini herhangi bir bilgisayarcıdan yardım alarak kursam sıkıntı çıkar mı? Boot menüden falan bahsediyorlar ki daha önce girdiğimi hiç sanmıyorum, işleride berbat etmek istemem. En azından bilgi sahibidirler diye düşünüyorum.

30-40 liraya bilgisayarcıdan format attırabilirsin. Bi sıkıntı çıkmaz. Ayarlanacak bişey varsa zaten Vatan Bilgisayar'da ki bilgisayarı toplayan eleman ayarlaması lazım. Bilgisayarı teslim alırken adama sorarsın neyi eksik felan diye. Sadece windows at çalışır derse internet kafelerde 30-40 liraya format attırıp sıkıntısız bir şekilde kullanabilirsin.

30-40 liraya bilgisayarcıdan format attırabilirsin. Bi sıkıntı çıkmaz. Ayarlanacak bişey varsa zaten Vatan Bilgisayar'da ki bilgisayarı toplayan eleman ayarlaması lazım. Bilgisayarı teslim alırken adama sorarsın neyi eksik felan diye. Sadece windows at çalışır derse internet kafelerde 30-40 liraya format attırıp sıkıntısız bir şekilde kullanabilirsin.
Anladım, tamamdır. Çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı