Çözüldü GTX 950M ekran kartı oyunlarda devre dışı kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Aynı bilgisayarı kullanıyorum. Alırken sorunlu olduğuna dair yorumlar okumuştum ama o zaman başka bir alternatifim yoktu. İyi ki almışım orası ayrı, beklesem zor alırdım.

Bende bu sorun olmasa da ekran kartı kaynaklı olduğunu düşündüğüm bir sorun var. Masaüstünde anlamsız kasmalar, Discord'da videoları tam ekran yapınca bilgisayarın donması, Photoshop kullanırken programın donması ve bilgisayarı yeniden başlatana kadar bir daha açılmaması, bu işlem sırasında bilgisayarın kapanamaması ve mavi ekranla biten hüsran. İşin ilginç yanı ise oyun oynarken hiçbir sorun çıkmıyor, sanki iki ekran kartının da aktif olarak çalıştığı sırada oluyor gibi geliyor.

Bir süre NVIDIA sürücüsü kurmadan bilgisayarı kullandım, Photoshop bir kez bile çökmedi, bilgisayar anlamsızca donmadı. 15 yıldır bilgisayar kullanıyorum böyle saçma şeyle karşılaşmadım.

Evet o modelde sorun yaşayan çok, kronik bir durum söz konusu.
Çarşamba günü bakabilirim.

Sabah kendim format attım. Sonra driverlere hiç dokunmadım Windowsa otomatik güncellettim. Şuan nvidia ekran kartı sorunsuz çalışıyor.

Sabah kendim format attım. Sonra driverlere hiç dokunmadım Windowsa otomatik güncellettim. Şuan nvidia ekran kartı sorunsuz çalışıyor.

Formatı hep bilgisayarcılara attırıyordum. Sıkıntı onda mıydı anlamadım ama şuan stabil durumda ve çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı