GTX 950M RDR 2 kaldırır mı

Harici ekran kartı diye bir şey icat edilmiş.
Tahmin edeyim. Laptop olduğunu bilmiyordunuz. Ben dedikten sonra farkettiniz ve nasıl bahane üretebilirim gibi bir fikire kapıldınız. Laptoplarda harici ekran kartı bağlamanın ne kadar zor oluğunu bilen bilir ve ekran kartı yükseldiği zaman işlemci darboğazı da olma ihtimali var ve CPU değiştirmek aşırı zor ve sıkıntılı.

Tahmin edeyim. Laptop olduğunu bilmiyordunuz. Ben dedikten sonra farkettiniz ve nasıl bahane üretebilirim gibi bir fikire kapıldınız. Laptoplarda harici ekran kartı bağlamanın ne kadar zor oluğunu bilen bilir ve ekran kartı yükseldiği zaman işlemci darboğazı da olma ihtimali var ve CPU değiştirmek aşırı zor ve sıkıntılı.
Cidden komiksiniz. Yeni fark etmişim 😂😂

Bütçesi var ise sıkıntı değil. Gerekirse yaptırır. El ile yapmasını istedim zaten. Kaçıncı yüz yılda yaşıyorsun?

Cidden komiksiniz. Yeni fark etmişim 😂😂

Bütçesi var ise sıkıntı değil. Gerekirse yaptırır. El ile yapmasını istedim zaten. Kaçıncı yüz yılda yaşıyorsun?
Bu sözü demek istemiyordum ama cidden kıvırıyorsunuz şuan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı