GTX 960 2 GB GTA 5 performans sorunu

Mertmellow31

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba,
Sistemimde MSİ GTX 960 2G modeli bulunmaktadır. İşlemci i5-4460'tır. Sistemi ilk aldığımda (Ortalama en fazla 6 ay) GTA V'te 1366x768 çözünürlükte +65 FPS alıyordum. 2 aylık bir tatile gittim ve bilgisayarı yanımda almadım eve gelip açtığımda gariplik olduğunu hissedip FPS değerine baktım ve 20'ye düştüğünü gördüm. Bunun çözümü nedir ? Cevaplarınızı bekliyorum.
Not:Oyunum orijinaldir ve tüm sürücüler günceldir.
Not2:Oyunun tüm dosyalarını kopyaladım ve başka bir klasörden oyuna girdim FPS 40'lara çıktı.

2 aylık bir süreden sonra sürücüleri güncellendiği halde sorun devam ediyorsa en iyisi kasayı açmaktır. 2 ayda toz birikmiş olabilir. Temizlemede fayda var. Benzeri bir senaryo yaşamıştım ve temizledikten sonra biligisayar kendine gelmişti.

Öncelikle merhaba,
Sistemimde MSİ GTX 960 2G modeli bulunmaktadır. İşlemci i5-4460'tır. Sistemi ilk aldığımda (Ortalama en fazla 6 ay) GTA V'te 1366x768 çözünürlükte +65 FPS alıyordum. 2 aylık bir tatile gittim ve bilgisayarı yanımda almadım eve gelip açtığımda gariplik olduğunu hissedip FPS değerine baktım ve 20'ye düştüğünü gördüm. Bunun çözümü nedir ? Cevaplarınızı bekliyorum.
Not:Oyunum orijinaldir ve tüm sürücüler günceldir.
Not2:Oyunun tüm dosyalarını kopyaladım ve başka bir klasörden oyuna girdim FPS 40'lara çıktı.
Temizlememe rağmen hiç bir fark yok oyunu HDD'den SSD'ye taşıdım 10 fps arttı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı