GTX 960 2G CS:GO FPS sorunu

batuhandnd

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sanırım ilk defa karşılaşacağımız bir durum sorunun cevabını çok aradım ama bulamadım. GTX 960 ile Mini Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat bu sistemin bire bir aynısını topladım bilgisayarım 2 gün önce geldi. Direk steam'den oyunumu kurdum ve bilgisayarın performansını test etmek üzere oyuna girdim ama açıkçası tam bir hayal kırıklığına uğradım. Bu sistemi bütçemin yettiği için ve yüksek performans almak için aldım. Fakat sadece CS:GO'ya özel bir sorun mudur bilmiyorum ama bu sistemin youtubedeki oyun testinde full ayarlarda CS:GO da +80 FPS alınıyordu. Ben full ayarları açdığım zaman 18-30 FPS değerleri ile karşılaştım. Ekran kartı v.b bütün her şey güncel durumda ama bunun nedenini ne internette bulabildim ne de çözebildim. Dediğim gibi ultra ayarlarda 18-30 FPS low ayarlarda ise 40-60 FPS alıyorum. Ciddi anlamda kötü bir sonuç ve bunun sebebini anlamış değilim. @Recep Baltaş @Ali Güngör Bu sistemi sizler toplamıştınız ve sizden de yardım talep ediyorum. Ayriyeten moderatörlerimizde eğer çözülebilecek bir durumsa lütfen yardım etsinler. Gerekirse iletişime geçip teamviewer dan halledelim şu sorunu. Ben bu sistemi GTA 5 dahi oynamak için almıştım. Oyunu daha satın almadım bu sonuçlara göre alacaktım. Bu sonuçlara göre GTA 5 oyununda da büyük sorun çıkaracağa benziyor.

NOT: Programım yanlış FPS gösteriyor düşüncesiyle oyun içi komut ile kontrol ettim yine aynı FPS sonucu ile karşılaştım. Youtube'daki diğer test yapan kişilerin benim sistemime benzer sistemleri de var. Onların ayarlarının aynısını yaptığım halde o kişi +200 FPS görür iken ben 18+30 FPS görüyorum.

Lütfen sorunu çözelim.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda fps eğer 30'u geçmiyorsa ve vsync açık değilse oyunun konsolundan bir kaç ayar yapman lazım. Konsolu açmak için videodakileri (
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
) uygula. Sonra da konsola oyuna her girdiğinde "fps_max 0" ayarını yapıp entera bas. Fps artık sabit olmaz. Eğer o da olmazsa kütüphaneden oyuna sağ tıkla "Özellikler" de sonra üst sekmelerden "Yerel Dosyalar"a bas son olarak da "Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrula" adlı tuşa bastıktan sonra oyunun dosyalarını tarayıp eksik olup olmadığına bakacak.

Son düzenleme:
Oyunda fps eğer 30'u geçmiyorsa ve vsync açık değilse oyunun konsolundan bir kaç ayar yapman lazım. Konsolu açmak için videodakileri (
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
) uygula. Sonra da konsola oyuna her girdiğinde "fps_max 0" ayarını yapıp entera bas. Fps artık sabit olmaz.

Konuyu dikkatlice bastan okumanizi öneririm.

Ekran karti ve islemci sicakligin ne durumda.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı