GTX 960 4 GB FPS Sorunu

tunacan99

Hectopat
Daha fazla  
Kolay gelsin arkadaşlar. Benim sistemim şöyle:
Intel i5-4460 işlemci
Asus Z97-K Anakart
Asus Rog Strix OC Edition GTX 960 4 Gb Ekran kartı
8 Gb Ram ...
Arma 3 adlı oyunda çok düşük fps alıyorum. Bir arkadaşımın sisteminde R9 270 Ekran kartı var.
İşlemcilerimiz aynı. Fakat arkadaşım en yüksek ayarlarda 50-60 FPS alırken ben 25-40 FPS alıyorum.
Sorunun korsan Windows'dan kaynakladığını söylediler. Arkadaşımın Windows'uda korsan.
Lütfen bir çözüm yolu bulun gerçekten çok sıkıntı çekiyorum.

arkadaşlar merhaba
fx amd 8350 işlemci
GTX 960 4g
8gb ram
ciddi fps sorunu yaşıyorum win10 64 bit 600watt güç kaynagi var
sürücüler güncel windows güncel işlemci sus soğutma ile kullaniyorum ısı degerleri normal fakat fps 20 kadar düsüyor
öneride bulunabilecek varmi ne yapmam lazim
NVIDIA GEFORCE EXPERIENCE de oyunu göremiyorum klasörü seciyorum fakat oyunu görmüyor.

Kolay gelsin arkadaşlar. Benim sistemim şöyle:
Intel i5-4460 işlemci
Asus Z97-K Anakart
Asus Rog Strix OC Edition GTX 960 4 Gb Ekran kartı
8 Gb Ram ...
Arma 3 adlı oyunda çok düşük fps alıyorum. Bir arkadaşımın sisteminde R9 270 Ekran kartı var.
İşlemcilerimiz aynı. Fakat arkadaşım en yüksek ayarlarda 50-60 FPS alırken ben 25-40 FPS alıyorum.
Sorunun korsan Windows'dan kaynakladığını söylediler. Arkadaşımın Windows'uda korsan.
Lütfen bir çözüm yolu bulun gerçekten çok sıkıntı çekiyorum.

Windows 10'u bu siteden Windows 10 Professional OEM Key | Buy on Kinguin alırsanız ve alırken TEASY indirim kodunu girerseniz yaklaşık 60Tl'ye gelmektedir site güvenilirdir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı