GTX 960 4K 30 FPS Performansı

Makaleler
6
Yer
İzmir-Bayraklı
Daha fazla  
Bu videoya inanamadım. GTX 960 gerçekten bu oyunlarda 4K 30 FPS oynatır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, ilginç değil. İnsanlarda 1080p bu 1080p diye bir dayatma ve algı oluşmuş durumda. Gerçekleri anladıklarında şok oluyorlar. Birine sorsam RX 570 4K çözünürlükte ne yapar diye hemen 5-10 FPS verir der. Sonuçlar ise ortada. Bu konuda insanlar çok bilgisiz.

Birkaç sene önce ben de GTX 960 kullanıyordum ve 4K'da test ettiğim AAA oyunlarında 30 + FPS alıyordum. Yani gayet normal bir durum. :)

Bir de sen sanırsam GTX 960 4 GB kullanıyordun. Aç DSR'ı, 4K çözünürlükte kartın performansına bak, zor bir şey değil. :)

Birkaç sene önce ben de GTX 960 kullanıyordum ve 4K'da test ettiğim AAA oyunlarında 30 + FPS alıyordum. Yani gayet normal bir durum. :)

Bir de sen sanırsam GTX 960 4 GB kullanıyordun. Aç DSR'ı, 4K çözünürlükte kartın performansına bak, zor bir şey değil. :)
Sadece LOL ve CSGO oynadığım için maalesef. :D

Gayette uçuk bir şey. İnsan gözü o kalite farkını hissetmez ayrıca 4k 30 FPS oynadı peki bu 60 FPS oynamakla eş değer mi? 2K olsun 60 FPS oynarsın stabil olarak. Benim ekranda 2K ama bir işe yaradığı yok full HD ile arasında hiç bir fark yok gibi geliyor insana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı