GTX 960 almakla hata mı ettim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

DonanımcıAdam

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, şu sistemi bugün 2175 lira aldım. Sizce hata mı ettim ? Aslında r9 280 alıcaktım fakat kardeşimin ısrarı yüzünden bunu aldım. Çok kafama takıldı, ilerde sorun olur mu ? 2 GB 128 bit olması ayrıca sistem nasıldır ?
ALDIĞIM SİSTEM.png

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 280'i almamakla iyi etmişsin. Aslında iyi karttır ama GTX 960 daha iyidir. GTX 960 gibi düşük güç tüketimine sahip olan, Maxwell mimarisini içinde barındıran müthiş bir kart almışsın. Yat kalk kardeşine dua et. :)

280'in 3 GB 384 Bit olması benim de kafamı karıştırmıştı. Ne büyük cahillik etmişim diyorum. GTX960 hem düşük güç tüketimine hem de yeni mimariye sahip. Arkadaşın da dediği gibi kardeşini al öp başına koy :DD

Gayet iyi olmuş sistem GTX 960 daha iyi bir kart. Sistemi yine Eksen Bilgisayar'dan mı aldın acaba? 1 günde 100 TL etkileyecek dolar mı arttı? Yoksa indirim falan mı bitti?

Kardeşim hala benim ekran kartım 2 Gb 128 Bit kötü mü, hatamı ettim vb sorular gelmeye devam ediyor. Recep abi bu konuda her ekran kartı incelemesinde neredeyse hepsinde açıklama yaptı. Ekran kartında önemli olan GBtı yada Biti değildir. Kartın güncelliği, güç tüketimi, mimarisi ve GPUsudur. GTX 960 güncel ve çok güzel bir ekran kartıdır hata yapmadın tam tersine daha iyi olmuş emin olabilirsin.

Arkadaşlar asıl yeri değil ama öbür türlü cevap alamıyorum. Kasaya fazladan bir fan almayı düşünüyorum. Z3 Plus kasa. Gerekli mi ve ucuz fiyata yani f/p olarak ne alabilirim? Önerilerinizi alabilirsem çok güzel olur. Arkadaştan da özür diliyorum konusunu böldüğüm için gerçekten..

Daha bugün açtığım konuya düzgün yanıt gelmedi :/ Sistem seçimi konusu açmıştım o da gelmedi. Çok aşağılara düşüyor.. Sadece bir fan için rahatsız etmekte istemiyorum , o onaylanıcak bakacağım alacağım falan. Mümkünse özelden halledebilir miyiz? Özelden konuşma var mı bilemiyorum.

Kusura bakmazsanız belki biraz cahilce bir soru sormak istiyorum. Arkadaşın sisteme başka herhangi bir gtx 960 takmak problem olur mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı