GTX 960 Ekran Kartından Gelen Ses

Yuspro

Kilopat
Katılım
31 Temmuz 2014
Mesajlar
862
Makaleler
1
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran kartı çalıştığında hırıltı (gıcırtı) benzeri bir ses çıkarıyor. Bilgisayarı açarken bu ses çok daha yüksek oluyor nedense, kamyon sesini anımsatıyor. Ses fanlardan mı geliyor emin değilim. Çünkü kapağını açıp dinlediğimde az da olsa o sesi duyuyorum fanlar dönmediği halde. MSI GTX 960 kullanıyorum bilgisayarı geçen yıl topladım.

--------------------------------------
@Recep Baltaş @Ali Güngör
Bilgisi olan kimse yok mu? Bu konularda Technopat dışında kimseye güvenemiyorum nedense (n)
 
Ses ekran kartının arkasındaki kasa fanından geliyormuş, fanı parmağımla durdurunca ses kesildi, sanırım yeni bir fan almam gerekiyor.
Bir de kasadan bir cızırtı geliyor ve masayı çok az titretiyor. Sesi problem edecek kadar yüksek değil. Ara ara oluyor ve çok kısa sürüyor, 15-20 saniye en fazla. Titremeyi mouse tutarken bileğim masaya değdiğinde hissedebiliyorum. Rahatsız edici bir şey değil, bu tür ses ve titreşimler normal mi?
 
@Abu! Sistem SSD'ye kurulu, HDD'de bulunan verilere erişirken yapıyor olabilir dikkat etmedim.
QUOTE="Recep Baltaş, post: 2774894, member: 1"]Buradaki güç ayarını kullanabilirsiniz:

Eki Görüntüle 262815[/QUOTE]
Buradaki gibi yapar mısınız? Ve HDD'deki hiçbir şeyi çalıştırmayın. Yaptığınız süreden 5 dakika daha bekleyip bakın titreme geçiyor mu?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı