ömür kartal Kilopat Katılım 8 Kasım 2013 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2016 #1 Bu sorun nereden kaynaklanıyor?
atakan7474 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 3.635 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2016 #11 Benzer bir hatayı oyunun iclemesinde görmüştüm. Ama benim dediğim MP modda oluyordu. Oyunu indirirken internet ile alakalı anlık bir kesinti olduysa bazı dosyalar hatalı yüklenebiliyor başıma gelmişti. Artı 0 Eksi
Benzer bir hatayı oyunun iclemesinde görmüştüm. Ama benim dediğim MP modda oluyordu. Oyunu indirirken internet ile alakalı anlık bir kesinti olduysa bazı dosyalar hatalı yüklenebiliyor başıma gelmişti.
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 24 Şubat 2016 #12 Dosyaları doğrulat. GTA V Social Club dosya bütünlüğü tarama Artı 0 Eksi
KS KS ömür kartal Kilopat Katılım 8 Kasım 2013 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2016 #13 Saykopat dedi: Dosyaları doğrulat. GTA V Social Club dosya bütünlüğü tarama Genişletmek için tıkla... Bu yöntemi deneyeceğim. Malesef yaptım ama olmadı. Artı 0 Eksi
Saykopat dedi: Dosyaları doğrulat. GTA V Social Club dosya bütünlüğü tarama Genişletmek için tıkla... Bu yöntemi deneyeceğim. Malesef yaptım ama olmadı.
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 25 Şubat 2016 #14 Ekran kartı sürücülerini kaldır yeniden kur güncel değilse güncelle. Bende de olmuştu eksik dosya indirmiş sonra tarattım düzeldi. Artı 0 Eksi
Ekran kartı sürücülerini kaldır yeniden kur güncel değilse güncelle. Bende de olmuştu eksik dosya indirmiş sonra tarattım düzeldi.
KS KS ömür kartal Kilopat Katılım 8 Kasım 2013 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2016 #15 Saykopat dedi: Ekran kartı sürücülerini kaldır yeniden kur güncel değilse güncelle. Bende de olmuştu eksik dosya indirmiş sonra tarattım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Kaldırıp tekrar yükledim ama olmadı. Artı 0 Eksi
Saykopat dedi: Ekran kartı sürücülerini kaldır yeniden kur güncel değilse güncelle. Bende de olmuştu eksik dosya indirmiş sonra tarattım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Kaldırıp tekrar yükledim ama olmadı.
Akın S. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2014 Mesajlar 1.054 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2016 #16 ömür kartal dedi: Kaldırıp tekrar yükledim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarını GeForce Experience ile optimize ederek dener misin bi? Artı 0 Eksi
ömür kartal dedi: Kaldırıp tekrar yükledim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarını GeForce Experience ile optimize ederek dener misin bi?
kotyora Kilopat Katılım 23 Haziran 2015 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2016 #17 Aynı sorun arkadaşımda da vardı ve ekran kartını güncellemesini söyledim ve düzeldiğini söyledi dene derim. Akın S. dedi: Oyun ayarlarını GeForce Experience ile optimize ederek dener misin bi? Genişletmek için tıkla... Aynen bunu da dene kardeşim. Artı 0 Eksi
Aynı sorun arkadaşımda da vardı ve ekran kartını güncellemesini söyledim ve düzeldiğini söyledi dene derim. Akın S. dedi: Oyun ayarlarını GeForce Experience ile optimize ederek dener misin bi? Genişletmek için tıkla... Aynen bunu da dene kardeşim.
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 25 Şubat 2016 #18 AMD FX 6300 kullanan bazı arkadaşlarda aynı sorun yaşayanlar var, acaba işlemci ile alakalı mı? Bios günceller misin? Artı 0 Eksi
AMD FX 6300 kullanan bazı arkadaşlarda aynı sorun yaşayanlar var, acaba işlemci ile alakalı mı? Bios günceller misin?
KS KS ömür kartal Kilopat Katılım 8 Kasım 2013 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2016 #19 Bios güncel. Ekran kartı güncel ve oyun otomatik optimize edilmiş durumda ama malesef sonuç aynı. Bence işlemciyle alakalı bir durum bu. Artı 0 Eksi
Bios güncel. Ekran kartı güncel ve oyun otomatik optimize edilmiş durumda ama malesef sonuç aynı. Bence işlemciyle alakalı bir durum bu.
Hacı selim Kilopat Katılım 16 Mayıs 2015 Mesajlar 72 Çözümler 1 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2016 #20 Oyunu onarmayı denedin mi? Artı 0 Eksi