GTX 960 kod 43 hatası

osman selim21

Yoctopat
Daha fazla  
HDMI kablosunu bir anda çekince bilgisayarı açtığımda ekranda karıncalanma oldugunu fark ettim. Mavi ve bazen farklı renkte kucuk noktalar var ve bayağı fazla. Sorun ekran kartının kendisinde midir yoksa HDMI giriş kısmında mıdır? Ona göre DisplayPort kablosu alacağım. Aygıt yoneticisinde ekran kartına (sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (kod 43)) hatası veriyor. Onun haricinde bilgisayar sıkıntısız çalışıyor. İşlemcim i5 10400F oldugundan onboard ekran kartıyla testte edemiyorum. Desteklerinizi beklerim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (9).png
    Ekran Görüntüsü (9).png
    948,6 KB · Görüntüleme: 62
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp güncelini kurun.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp güncelini kurun.

bunu zaten yaptım

Mümkünse kartı başka bilgisayara ve başka monitör olsun, takıp deneyin, dediğiniz gibi monitor kablosu ile alakalı olabilir belki.
display port to vga donusturucusu alıp elimde ki vga monitore taktım ve cable not connected hatası verdi fakat donusturucu bozuk olabilir diye tam emin olamadım bugun bide display port kablosu alıp elimde ki G24 Lenovo monitore takip deneyecegim olmassa tekrar yazarım.

DisplayPort to VGA donusturucusu alıp elimde ki VGA monitore taktım ve cable not connected hatası verdi fakat donusturucu bozuk olabilir diye tam emin olamadım bugün bir de DisplayPort kablosu alıp elimde ki G24 Lenovo monitore takip deneyecegim olmazsa tekrar yazarım.

Hocam sorunu çözebildiniz mi? Benim de dönüştürücü arızalı ondan dolayı olabilir mi aynı hatayı alıyorum kod 43.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı