GTX 960 LOL Kasma Sorunu

• Konuyu başlatan Hmzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 4.116

Hmzy

Hectopat
Herkese iyi sosyaller arkadaşlar. League Of Legends oynarken 8 9 saat sonra 300 FPS aldığım oyun 100 FPS zor oluyor takılmalar ve kasmalar oluyor. Sebebi sizce ne olabilir? Oyunu SSD üzerinden çalıştırıyorum.

MSI Afterburner ile oyun oynarken değerleri kaydet, bir bak bakalım neymiş sana o problemi yaşatan. Benim laptopun dandik anakart ekran kartı bile oynatıyordu LOL'ü 150fps :D

Arkadaşın dediği gibi MSI Afterburner ile değerleri kontrol edin. Daha önce hiç kullanmadıysanız Technopat'ın bu konuyla ilgili rehberi mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Devamında değerlere bakın, sıcaklıklar normal mi, işlemcin eski ise dar boğaz yapıyor olabilir ki benim böyle bir sorunum var, 150 FPS'den 120 ye anlık düşüş takılma hissettiriyor. GTX 750Ti ve Pentium G2020 kullanmama rağmen. Sonrasında sisteminizin tamamını yazarsanız dahada yardımcı olmaya çalışırım. İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı