Evga modelı hakkında ne düşünüyorsunuz ?GTX 960 öneriyorum. Fiyatı şu an için biraz yüksek ama Evga'nın modeli indirimde: www.vatanbilgisayar.com: Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0 GDDR5 2GB 128Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Sebebi ise Nvidia'nın yazılım desteği ve Maxwell mimarisi.
Bunun sebebini de yazarsanız sevinirimR9 285 al paran cebinde kalsın. R9 285 bazen geçiyor bile. GTX 960 o kadar iyi bir kart değil.
Alicagim ekran kartına göre güç kaynağı da alacağım o yüzden sorun olmaz.R9 280x i alırsam beni kaç yıl götürür uzun ömürlü ve performansli bir ekran kartı almak istiyorum.Güç kaynağın yeterliyse r9 280x yada r9 285 al. Bunun fiyatı diğer gtx 960lara göre uygun tek fanlı soğutma da yeterli gtx 960 için. TeknoBiyotik: Gigabyte GTX960 2GB DDR5 128Bit HDMI, DVI-I, DVI-D, Display Port. Mini Ekran Kartı (GV-N960IXOC-2GD) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri
Peki siz bu ıki kart arasından hangisini onerirsiniz ?Karşılaştırılması gereken kartlar R9 285 ve 280X. R9 285 yeni mimari, daha az güç tüketimi ile eşit, bazen de daha çok performans veriyor. İki kartta GTX 960'tan performanslı.
Şu testleri inceleyin. Oyun oynamak için GTX 960 almanın bir mantığı YOK.
Gigabyte GTX960 G1 Gaming Performans Sonuçları | Technopat Sosyal
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.