R9 285 mi Gtx 960 mı almalıyım ?

stok soğutucu ile 4.4 ghz çıkamam değil mi ? şuan boşta 35 küsür derece, yükte ise 60 65 arası

OC için yeni bir kule tipi sogutucu almanız gerekmekte. Yük altında 65 derece birde OC yaparsanız işlemci kendini kapatır. Deep Cool S40 tavsiye ederim. Fiyat olarak uygun sogutma açınsından gayet başarılıdır.

Yukarda da yazdığım gibi a10 7850k kullanıyorum.
bende aynı işlemciyi kullanıyorum R9 280 almayı planlıyorum çünkü r9 280x karşılaştırmasına baktım izledim araştırdım r9 280 x daha iyi benim bildiğim "x" ifadesi hazır OC li olanı eğer bizde R9 280 oc yaprsak aynı yere gelir diye düşünüyorum
2. olarak hiç bir yerde A10 7580k Overclock Rehberi Gördünmü

bende aynı işlemciyi kullanıyorum R9 280 almayı planlıyorum çünkü r9 280x karşılaştırmasına baktım izledim araştırdım r9 280 x daha iyi benim bildiğim "x" ifadesi hazır OC li olanı eğer bizde R9 280 oc yaprsak aynı yere gelir diye düşünüyorum
2. olarak hiç bir yerde A10 7580k Overclock Rehberi Gördünmü
Bende pek rastlamadım overclok rehberine , bence ekran kartı r9 285 almalısın hem r9 280'in yeni hali hemde yeni mimari üstüne üstlük daha az güç tüketiyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı