R9 285 mi Gtx 960 mı almalıyım ?

R9 285 alman bence daha mantıklı olacaktır. Daha az para verip daha yüksek performans alacaksın. nVidia'nın kendine has bazı özelliklerini AMD zaten taklit ederek temin ediyor kullanıcılarına. F/P olarak R9 285'i daha avantajlı gördüğüm için R9 285 diyorum.

@aroundtheoutside İki seferdir yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz, biraz daha araştırıp yorum yaparsanız daha iyi olur sanırım. PSU kötü deyip R9 285 almayın dediniz şimdi de Galax kaliteli bir marka değil diyorsunuz. El insaf. :)
Galax'ın kaliteli bir marka olmadığını hala savunuyorum yanlış bilgilendirme olabilir size göre MSİ ASUS gibi markalar varken GALAX almamasını tavsiye ediyorum ki bu benim tavsiyem benim görüşüm böyle ki zaten orada benim demeye çalıştığım şey GALAX modeli hepsiburada'da 735 TL 50 TL daha verip MSİ almak varken GALAX alınmamalı ''BENCE'' PSU 12V kanalından 384W veriyormuş ki buda verimi %76 gibi bir rakama denk geliyor ki R9 285'e yeteceğini düşünmüyorum siz yeteceğini düşünüyorsanız önerinizi tavsiyenizi o yönde yapın.

R9 285 güç kaynağıma sorun cıkartır mı ? ( 500 watt 80+ bronz sertifikalı ama +12 volt kanalından 384 volt veriyor. )
Çıkartmaz. 190 W zaten altı üstü, bazı arkadaşlar haddinden fazla gömüyor AMD kartları.

Sorunuzu konu başlılarına göre sorarsanız en iyisi olur. Daha kesin cevaplar alırsınız. Konu sadece sizin sorunuzla ilgili olur.

Hepsiburada sitesinde Galax Gtx 960 697 Tl. Birde wordcard'a 50 tl puan veriyorlarmış yani fiyatı Galax markalı gtx 960'ın 647 tl gibi bir şey oluyor, r9 285'de vatan bilgisayar'da powercolor modeli 660 Tl gibi bir fiyatı var. Fiyatlar yakın sayılır birde bunu dikkate alarak öneri de bulunursanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı