R9 285 mi Gtx 960 mı almalıyım ?

gtx 960 düşünüyosan r9 285 al
gtx 970 alacaksan r9 290x al
gtx 980 alacaksan amd den alabilceğin alternatif yok al gitsin benim fikrim böyle

Bu arada yeni ekran kartları çıkarıcaklarmış az daha bekle baya düşer

Örnek Bi habeer

Bildiğiniz gibi AMD'nin son dönemlerdeki en popüler ekran kartları R9 200 serisine ait.AMD şimdiyse R9 300 serisine ait ekran kartlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Bu kartların Haziran'da Tayvan'daki Computex fuarında detaylı olarak tanıtılması bekleniyor.
Normalde R9 300 serisinin bu ay yapılacak Cebit'te tanıtılması bekleniyordu, ama R9 290 serisi ekran kartlarının satışlarının bu durumdan olumsuz etkileneceği düşünüldüğünden bu plandan vazgeçilmiş.

AMD'nin ne gibi planlarınımn olduğu merak konusu. Bu yeni kartların tanıtılmasıyla birlikte R9 200 serisinde de indirime gidilebilir.

detaylı haberler var amd r9 300 serisi yaz google amcaya çıkar

tahminen 1-2 ay içinde tanıtılcakmış yani ondan sonrada çıkması 2 ay desek
sen kartı şimdi alırsan 3 ay sonra birden fiyatı dibe vurcak :D

8 sene amd ekran kart kulandım 1 senedir nvidia kulanıyorum neden nvidia denemedım okadar sene dedım nvidia al kesinlikle

GTX960 satın aldıgınız zaman Witcher 3 ve Batman Arkham Kngiht hediye imiş.

Galax Nvidia GeForce GTX 960 OC 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı

Bende GTX960 tavsiye ediyorum. Oyuna göre aralarında 3-4FPS fark oluyor. İkiside 2GB bellege sahip. Aralarında uçurum yok yani. İşlemciniz A10 7850K ise iki ekran kartından tam performans alamazsınız. O işlemciyi en az 4.5 GHZ seviyelerine çekmeniz lazım ki ekran kartlarına yetişebilsin.

GTX960 satın aldıgınız zaman Witcher 3 ve Batman Arkham Kngiht hediye imiş.
Galax Nvidia GeForce GTX 960 OC 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı

Bende GTX960 tavsiye ediyorum. Oyuna göre aralarında 3-4FPS fark oluyor. İkiside 2GB bellege sahip. Aralarında uçurum yok yani. İşlemciniz A10 7850K ise iki ekran kartından tam performans alamazsınız. O işlemciyi en az 4.5 GHZ seviyelerine çekmeniz lazım ki ekran kartlarına yetişebilsin.

Recep baltaş'ada daha önce sormuştum. YouTube de incelemeler izlemiştim herhangi bir darboğaz olmuyurdu.

Recep baltaş'ada daha önce sormuştum. YouTube de incelemeler izlemiştim herhangi bir darboğaz olmuyurdu.

Görüş farklılığı olabilir normal birşey. A10 7850K nın içerisinde ki işlemci X4 860K dır.

AMD Athlon X4 860K vs A10 7850K

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

4.4 GHZ hızında GTX760 ı %85 civarlarında tutabiliyor. Sizde 4.4 GHZ çekerseniz sorunsuz kullanırsınız. Tekil çekirdek performansı olarak FX serisinin önünde olan bir işlemci. AMD GTA V için yeni sürücü yayınladı mesela.

Burada ki arkadaş X4 860K nın yanına R9 280 takmış ve GPU kullanımı %99 larda seyrediyor olması gerekende bu. Genel olarak satın alacagınız ekran kartına yetişebilecek bir işlemci. Yukarıda da belirttigim gibi yapabildiginiz kadar OC yapmalısınız. Zaten Anakartınız bunun için uygun ve otomatik OC özelligide var.

Görüş farklılığı olabilir normal birşey. A10 7850K nın içerisinde ki işlemci X4 860K dır.

AMD Athlon X4 860K vs A10 7850K

4.4 GHZ hızında GTX760 ı %85 civarlarında tutabiliyor. Sizde 4.4 GHZ çekerseniz sorunsuz kullanırsınız. Tekil çekirdek performansı olarak FX serisinin önünde olan bir işlemci. AMD GTA V için yeni sürücü yayınladı mesela.

Burada ki arkadaş X4 860K nın yanına R9 280 takmış ve GPU kullanımı %99 larda seyrediyor olması gerekende bu. Genel olarak satın alacagınız ekran kartına yetişebilecek bir işlemci. Yukarıda da belirttigim gibi yapabildiginiz kadar OC yapmalısınız. Zaten Anakartınız bunun için uygun ve otomatik OC özelligide var.

Overclok yaptığım zaman işlemciye peki güç kaynağı sorun yaratır mı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı