Deslow
Hectopat
Daha fazla
Allah Allah...
GPU-Z'den SS atsam yeterli olmaz mı hocam?
Hocam kart sahteKart belki sahte olabilir. Fakat 960 yerine R9 380 almak da çok üzmez. Performansı iyi bir kart.
Hayır tabii ki o sizi dolandıracağına siz onu dolandırmışsınızŞunu fark ettim, 380 ile 960 kartları aynı tasarıma sahip galiba. Gülsem mi, ağlasam mı bilemedim arkadaşlar. 380 daha iyi galiba, sizce satıcıyı arayayım mı?![]()
Şunu fark ettim, 380 ile 960 kartları aynı tasarıma sahip galiba. Gülsem mi, ağlasam mı bilemedim arkadaşlar. 380 daha iyi galiba, sizce satıcıyı arayayım mı?![]()
380 iyidir ama fırın gibi elektrik kullanır.Şunu fark ettim, 380 ile 960 kartları aynı tasarıma sahip galiba. Gülsem mi, ağlasam mı bilemedim arkadaşlar. 380 daha iyi galiba, sizce satıcıyı arayayım mı?![]()
Arayın sorun bakalım hocam. Arkadaş da size R9 380 sattım derse güzel olay olur.Şunu fark ettim, 380 ile 960 kartları aynı tasarıma sahip galiba. Gülsem mi, ağlasam mı bilemedim arkadaşlar. 380 daha iyi galiba, sizce satıcıyı arayayım mı?![]()
Neden öyle dediniz ki hocam? 1250 TL'ye aldım bu kartı.Öncelikle bir soğuk su için hocam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.