Deslow
Hectopat
Daha fazla
Yeniden başlatıp geldim, fakat R9 380 gözükmüyor bu sefer de görüntü ayarlarında. Sürücüyü tekrar mı açayım?
Deneme amaçlı PUBG aldım belki beğenirim diye. Düşük ayarlar da açtım 90-100 FPS gördü. ETS2 Ultra ayarlar 60 FPS ve üstü. Fortnite yüksek ayar 60 FPS üstü.Hocam arkadaş takılı olduğu için şuan atamam dedi, ama GPU-Z fake GPU olarak görmedi ve FPS değerleri de gayet olması gerektiği gibiymiş arkadaşın dediklerine göre.![]()
Yeniden başlattım ve sürücü açıldı. Kuruluyor şu an.Sürücüyü doğru kurdun mu Radeon Software açılıyor mu?
Yanlış bilgi verdim kusura bakma. Sürücü, yeniden başlattıktan sonra açıldı ve kuruluyor. 2. kere yeniden başlatmak istiyor sürücü.Nasıl yani hocam sürücüyü kurdunuz, herhangi bir donanım uyumsuzluğu sorunu çıkarmadı ve şimdi aygıt yöneticisinde gözükmüyor mu?
Deneme amaçlı PUBG aldım belki beğenirim diye. Düşük ayarlar da açtım 90-100 FPS gördü. ETS2 Ultra ayarlar 60 FPS ve üstü. Fortnite yüksek ayar 60 FPS üstü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.