Deslow
Hectopat
Daha fazla
Hocam o zaman satan arkadaş iki kat dolandırılmış olurduPardon ben 4 gb olanından sandım oda iyi. 4 gb olsaymış süper olurmuş..
FX 9550 ve bu kart ne giderdi bee...
Elektrik santrali yeter miydi acaba?
![]()
Hocam aldığı kart gerçek bir R9 380 gibi görünüyorKonuya uzak kaldım. Çözüldü mü kart sorunu?
Konuya uzak kaldım çözüldü mü kart sorunu.
Hocam aldığı kart gerçek bir R9 380 gibi görünüyor, arkadaş şu an da sürücü güncellemesi yapmayı deniyor.
O da iyi değil aynısında sorun yaşadım internetten bi uydu alıcısı aldım 100 liraya baktım yanlış uydu alıcısı yollamışlar 200 lira olanı bu daha iyi dedim bir şey söylemedim 2 yıl sonra bozuldu be abi keşke söyleseydim satana dedim çıkıyo birden be krall..Hocam o zaman satan arkadaş iki kat dolandırılmış olurdu![]()
Hocam arkadaş takılı olduğu için şuan atamam dedi, ama GPU-Z fake GPU olarak görmedi ve FPS değerleri de gayet olması gerektiği gibiymiş arkadaşın dediklerine göre.Kartın arkalı önlü fotosunu atma şansınız var mı?
Cidden R9 380 çıkarsa milli piyangoya katılın.
Nasıl yani hocam sürücüyü kurdunuz, herhangi bir donanım uyumsuzluğu sorunu çıkarmadı ve şimdi aygıt yöneticisinde gözükmüyor mu?Yeniden başlatıp geldim, fakat R9 380 gözükmüyor bu sefer de görüntü ayarların da. Sürücüyü tekrar mı açayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.