GTX 960 Sistem Toplama

Sistemi direk SSD'ye kurmak istiyorum ya onu her türlü alıcam 180 tl bi fiyatı var. Ayrıca benim bu anakart'ın içinde Windows olucak mı?
Ama oyunları işlemciyle oynayacaksın. SSD zorunlu bir parça değil sonrada takılabilir. Anakart içinden Windows çıkmaz ayrı almalısın Windows'u.

Anakarttan kısmasına gerek yok SSD çıkarılabilir. İşlemci, ekran kartı, RAM gibi parçalar arasındaki veri akışı anakart üzerinden gerçekleşir anakartın iyi olması verinin daha hızlı geçmesine yarar SSD sonra takabilir.
Veri akışı daha iyi olması diyorsan eğer h87 soket yerine z97 soket alınabilir aynı fiyata.

4460 çok pahalı arkadaşlar 600 Tl'den bahsediyoruz. Ben g3258 ile devam diyorum o zaman. Hocam bazı anakartlarda yazıyor Windows 8.1 ready falan diye ondan sordum.

Öğrenciyim bu sene lise bitti hayırlısıyla 9 Eylül Sinema Tasarımı bölümüne başlıyıcam yeni dönemde. Nasıl yürüyor bu sistem ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı