GTX 960 SLI Kartlar Arasındaki GPU Power Usage Farkı

zed43

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben iki adet GTX 960'ı SLI olarak kullanıyorum. Oyunlarda MSI Afterburner yazılımını kullanıyorum. Oyun esnasında sol üst tarafta GPU Power Usage denen bir gösterge var. GPU 1 yüzde 45-50 arasında gidip gelirken, GPU 2 yüzde 60-70 arası gidip geliyor. Sizce bu normal mi? Acaba güç kaynağı mı yetersiz kalıyor? Cooler Master GX650 Bronze 80 Plus kullanıyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyurun hocam.

Msi afterburn oyunlarda sorun çıkarmaya başladı. Bende evga yazılımını kullandım bu resimde.

Dosya Ekleri

• dcdscsdcsdcsdc.jpg
    dcdscsdcsdcsdc.jpg
    986,3 KB · Görüntüleme: 320
Kullandığım işlemci nedir? Darboğaz yaşıyor olabilirsin. Bütün sistemini yazar mısın?
Hocam neyi düşünerek dar boğaz dediniz. Ben sadece gpu power göstergesinin neyi belirttiğini bilmek istedim.Öle bariz performans düşüşleri yaşamıyorum oyunlarda. Sadece yüksek fps lerde 60 hz monitör kullandığım için görüntüde kırılmalar ve gecikmeler yaşıyorum Bu arada sistemim z170 anakartlı skylake sistem. İşlemcim İ5 6600k.

Hocam neyi düşünerek dar boğaz dediniz. Ben sadece gpu power göstergesinin neyi belirttiğini bilmek istedim.Öle bariz performans düşüşleri yaşamıyorum oyunlarda. Sadece yüksek fps lerde 60 hz monitör kullandığım için görüntüde kırılmalar ve gecikmeler yaşıyorum Bu arada sistemim z170 anakartlı skylake sistem. İşlemcim İ5 6600k.
Ben bir şeye dayanarak barboğaz demedim. Yukarıda da yazdığım gibi olabilir ifadesini kullandım. İşlemcinizi sordum.

SLI yaptığında iki kartta aynı düzende çalışmıyor diye biliyorum. Bu videoda da kartlardan biri %60-62 diğeri %64-67 güç çekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
SLI yaptığında iki kartta aynı düzende çalışmıyor diye biliyorum. Bu videoda da kartlardan biri %60-62 diğeri %64-67 güç çekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim. Baya aydınlatıcı oldu bu video. Yani ben 1000 watt psu kullansam bile bu değerler değişmeyecek mi? Psu yetersiz olabilir diye düşünmüştüm. Galiba yanıldım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı