GTX 960 Tabanlı Sistem Toplama

SSD'yi çıkarırsanız 2.538 oluyor. Ancak SSD işte o çok fark eder kısmını doldurabiliyor.
tercih size kalmış. Bütçenizi zorlayamayacaksanız SSD'yi çıkarabilirsiniz.

ekran kartı konusunda MSI GTX 960 4G modelini kullanıyorum. Tavsiye ederim. Çok sessiz ve bir o kadar da serin çalışıyor.
Performans olarak Evga biraz fark yaratıyor o kadar. Asus ve MSI arasında performans farkı yok gibi bir şey.

Vatan bilgisayardan geliyorum, recep baltaş beyin bu fiyat aralığında kullandığı kasayı seçmiştim konu başından bakabilirsiniz. Bana fiyat listesi dekont gibi bi kağıt verdiler sağolsunlar.

Kasada değişiklik oldu Zalman z3 plus midt atx pencereli kasa ve fsp hyper 700 serisi 700w güç kaynağı.

Konuda yzdığım güç kaynaklı kasa 3 sene önce çıkmış ve 600w yazmasına rağmen gerçek anlamda 600 w sunmuyomuş, pc toplıycak arkadaş varsa bilgilendirmek istedim.

Şuan sistem:

İntel core i5 4460
Msi h97 pc mate
Asus gtx960 4 gb
Wd 3.5 1 tb caviar blue 7200rpm harddisk
Gskill 8gb 2x4. Tek slot seçmiştim 2x4 ün daha performanslı olduğunu söylediler.
Zalman z3 plus
fsp hyper 700 series 700w güc kaynağı.

Toplam 2770tl çıkardılar durum bu şuan :)

Vatan bilgisayardan geliyorum, recep baltaş beyin bu fiyat aralığında kullandığı kasayı seçmiştim konu başından bakabilirsiniz. Bana fiyat listesi dekont gibi bi kağıt verdiler sağolsunlar.

Kasada değişiklik oldu Zalman z3 plus midt atx pencereli kasa ve fsp hyper 700 serisi 700w güç kaynağı.

Konuda yzdığım güç kaynaklı kasa 3 sene önce çıkmış ve 600w yazmasına rağmen gerçek anlamda 600 w sunmuyomuş, pc toplıycak arkadaş varsa bilgilendirmek istedim.

Şuan sistem:

İntel core i5 4460
Msi h97 pc mate
Asus gtx960 4 gb
Wd 3.5 1 tb caviar blue 7200rpm harddisk
Gskill 8gb 2x4. Tek slot seçmiştim 2x4 ün daha performanslı olduğunu söylediler.
Zalman z3 plus
fsp hyper 700 series 700w güc kaynağı.

Toplam 2770tl çıkardılar durum bu şuan :)

Fiyattan emin misiniz ?
o parçaların toplamı daha fazla eder. ekran kartını 2 GB'lık olandan eklemiş olmasınlar.

Bence gtx 960 4gb almana gerek yok. Zaten win 10 da ekran kartının karşılayamadığı vrami ramdan alıyor sistem. Anakart kesinlikle uzun vade kullanımda bir sıkıntı çıkaracak gibi. Ekran kartını 2gb yapıp, anakartı hiç değilse gigabyte ın h97 lerine yükseltin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı