GTX 960 ve G3258 Sistem Performansı

Recep5371

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni sistemim böyle, 24 saat önce topladım ve 15 tane oyunla doldurdum. :) İşlemcim 4.8 GHz yaptim ve ekran karti 1550 MHz ve çok iyi değerler. Yükte işlemci: 67 derece, ekran kartı: 64 derece. Ses çıkarıyor ama kulaklık taktığım için fazla umrumda değil. Sizce nasil değerler? İlk sistem toplayışımdı ve çok eğlenceliydi. Kılavuzla akşam 6'dan başlayıp 11'de bitirdim. :) Yorumlarınız nelerdir ?
Not : Sistemim 2200 Tl. İsteyenlere foto atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraf atarsanız çok güzel olur. Değerler çok güzel işlemcin karpuz çıkmış. :D Benimki de böyle çıkar inşallah.

Malezya'dan özel parçalar kardeş. :) Sistem Türkiye'de 2200 Tl. Yurtdışı:1600 TL.

GTX 960 yurtdışında 480 TL, burda 870 TL yani ne olacak halimiz?

Kardeş dışardayım da :)

Rica etsem fotoğraf atar mısınız ? 4 gözle bekliyorum. :) :D Tamam atınca etiketlersiniz.

Not : Sistemim 2200 Tl ye isteyenlere foto atabilirim.
Dostum ben de aynen böyle bir bilgisiyar toplayacağım yaza ama işlemciye pek güvenmiyorum. Bana yardımcı olursan sevinirim. Oyunlarda sıkıntı yaşatıyor mu veya darboğaz yapıyor mu? Bilgilendirirsen iyi olur.

Sistemin güzel ama özellikleri tam yazıp göndersen çok iyi olurdu. Kardeş ayrıyetten almışken keşke GTX 970 alsaydın, çok daha iyi olurdu.

Benim monitör falan sıkıntı kardeşim. Yeni monitör alacağım. 1920'ye 1080 olacak o da.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı