GTX 960 ve i3 6098p Sistemde Oyun Sırasında Anlık Takılmalar

Anladım. Oyunlardaki aşırı RAM kullanımı droplardaki asıl neden ancak masaüstünde veya Discord uygulamasında donma veya takılmaların RAM kaynaklı olmadığı çok açık. Zaten eskiden olmadığını belirtmişsiniz. En mantıklı seçenek koşulsuz iade hakkınızı kullanıp paranızı geri almak olur. SSD olarak Crucial BX500 240 GB almanızı öneririm. Ayrıca belirtmeyi unutmuşum. Bu SSD'den şikayetçi olan çok fazla kullanıcı var. Kullananlar donanımsal bir problem olduğunu belirtiyorlar.

@swatbaba513 Farklı SATA portlarına bağlamayı deneyebilir misin SSD'yi? Ayrıca daha düşük RAM gereksinimi olan oyunlarda da benzer şekilde takılma yaşıyor musun? Üstteki oyunda (sanırım Arma 3 🙂) RAM yetersizliğinden dolayı takılmalar mevcut gibi görünüyor. Eğer farklı oyunlarda da benzer takılmayı yaşıyorsanız üstteki cümlemi es geçin.
Bu arada eskiden ssd yi almadan önce hdd de oynarken DayZ oyununu hiç bu donmaları yaşamadan akıcı bir şekilde oynuyordum sadece ara sıra fps drop oluyordu oda disk kullanımı %100 oluyordu bundan kaynaklıydı başlıkta belirttiğim gibi ssd almak istedim bu seferde bu donma problemleri başladı
Anladım. Oyunlardaki aşırı RAM kullanımı droplardaki asıl neden ancak masaüstünde veya Discord uygulamasında donma veya takılmaların RAM kaynaklı olmadığı çok açık. Zaten eskiden olmadığını belirtmişsiniz. En mantıklı seçenek koşulsuz iade hakkınızı kullanıp paranızı geri almak olur. SSD olarak Crucial BX500 240 GB almanızı öneririm. Ayrıca belirtmeyi unutmuşum. Bu SSD'den şikayetçi olan çok fazla kullanıcı var. Kullananlar donanımsal bir problem olduğunu belirtiyorlar.
Evet yazınızı yeni gördüm haklısınız yetkili servise göndereceğim eğer tamir olmazsa iade edeceğim saygılar teşekkür ediyorum
Tolga bey birde bendeki SSD 58 derecelere kadar ulaşıyor bu normal midir Oyundayken veya boşta iken bile 50 derece oluyor garantiye verirken bunuda belirteyim mi ?

Son düzenleme:
Dostum yakın gibi sistemlerimiz sorunu çözebildin mi acaba bende aynı sorundan müzdaribim hatta bazen o kadar loot yapıyorum karşıma adam çıkıyor ateş ediyorum 4-5 saniye takılıyor ve sonuç ölmüşüm bunun çözümünü bulan var mı yada sen bulabildiysen yardımcı olur musun?

Dostum yakın gibi sistemlerimiz sorunu çözebildin mi acaba bende aynı sorundan müzdaribim hatta bazen o kadar loot yapıyorum karşıma adam çıkıyor ateş ediyorum 4-5 saniye takılıyor ve sonuç ölmüşüm bunun çözümünü bulan var mı yada sen bulabildiysen yardımcı olur musun?
Özür dilerim bi süredir çalışıyorum yoğun olarak vakit bulamadım sorun tamamen SSD ' den kaynaklı garantiye gönderdim çözmediler Adata çok sıkıntılı bir marka sakın bulaşma, zaten kronik sorunlu diyorlar bu model için ben iade ettim yerine Kingston A400 model 240GB ssd aldım sorun çözüldü ama yine ufak tefek ısınmalar var mesela yük altında 50 dereceye kadar ulaşıyor ama herhangi bir sorun yaratmıyor boşta ise 38-40 derece

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı