GTX 960 veya GTX 950 sistem toplama

sak016

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. Bir haftaya kadar oyun odaklı bir PC toplayacağım sizlerin görüş ve önerilerine ihtiyacım var. İ3 6100 ve GTX 960 yeterli midir? Yoksa i5 6400 ve GTX 950 ile daha iyi performans alırım? Ayrıca sinerji'den toplamayı düşünüyorum. Oradan toplayan arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim. Allah'a ısmarladık.
Screenshot_2016-01-14-01-28-24.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İ3 6100 ile R9 380 almanızı öneririm. Darboğaz söz konusu değil. İşlemciye çok fazla yüklenen bazı oyunlar hariç kesinlikle darboğaz olmayacaktır. Olsa bile o kadar az olacaktır ki hissetmeyeceksinizdir.
Referans olarak gta v alabiliriz. Bütçem 2000-2200 arası olduğu için ekran kartından ziyade işlemci sorun çıkarır mi onu merak ediyorum. İ3te gereken performansı alabilir miyiz? İnternette sürüyle video baktım ama çoğu rusça,ıspanyolca ingilizce olanlarda beni tatmin etmedi. Unutmadan r9 380 için önerebileceğin bi marka var mı? Hayırlı sabahlar

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı