GTX 960 vs GTX 760

Sende haklısın kardeşim ama ama dediğin gibi oyundan oyuna Metro Exodus ve Battlefield'de hiç darboğaz yapmaz iken Fortnite veya GTA V'da %75 darboğaz yani %25 kullanıma bile ulaşıyor bu yüzden darboğaz yapmayan bir kart almak daha mantıklı kendime alacak olsam sıfırdan toplarım ama kardeşime topluyorum.
Hocam,FX 6300 + Gtx 750 ile Gta V adlı oyunda düşük ayarlarda 60 FPS sabit oynuyordum.Oradan hesap edin.

Hocam, FX 6300 + GTX 750 ile GTA V adlı oyunda düşük ayarlarda 60 FPS sabit oynuyordum. Oradan hesap edin.

Tamam kardeşim cevabın için teşekkürler ama linkini verdiğim PSU ile sorun yaşar mıyım rica etsem cevabını alabilir miyim? Bir de yeni kartı takmadan önce NVIDIA driverlarını sileyim mi?

Tamam kardeşim cevabın için teşekkürler ama linkini verdiğim PSU ile sorun yaşar mıyım rica etsem cevabını alabilir miyim.
O PSU elinizde mevcut mu?
Model hakkında en ufak bir bilgim yok.
Eğer o PSU elinizde mevcut değilse;
Bu PSU'yu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

O PSU elinizde mevcut mu?
Model hakkında en ufak bir bilgim yok.
Eğer o PSU elinizde mevcut değilse;
Bu PSU'yu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Söz ettiğim PSU elimde mevcut ısınıyor ama fazla değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı