GTX 960 vs. R9 280X vs. R9 285

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@GlawsReqaL Bilmiyorum ki bende anlamadım. Ayarları altta verdiğim resimdeki gibi yaptım. Oyun yeniden başladı ve Fraps şu an açık 150-130 FPS'de dalgalanıyor.

Edit: İşte ayarlar şu şekilde. Bu ayarlarda 150 FPS alıyorum. Sana tavsiyem Asus R9 285'i al, pişman olmayacaksın.

Not: İşlemcim 2.80 Ghz 4 Çekirdek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkez daha tekrarlıyorum Gtx 960 alman daha mantıklı.

Tamam o zaman gtx 960 daha iyi değil mi en son karar bu mu?

O ayarlarda 150 FPS aldığınızı video ile kanıtlamanız gerek, bende güncel hali R9 280 olan HD 7950 var ve 1080p ultra ayarlarda ortalama 50-60 FPS alıyorum. Sizin kartınızda HD 7970'in güncel hali.

Tamam o zaman gtx 960 daha iyi değil mi en son karar bu mu?
GTX960.

Tamam arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yarın karneyi aldıktan sonra alındı yazısını görebilirsiniz.

Gerek güç tüketimi , gerek performans , gerek desteklediği teknolojiler ile bugün incelemesi yapılmış olan gtx960 ı almanızı şiddetle tavsiye ediyorum . Hele ki kart yeni çıktı ve gelecek driverlar ile daha da coşacaktır . Eğer bütçeniz 800 tl civarındaysa gtx960 dan başka kart almanızı tavsiye etmem .

N.K.O.W son attığım mesajın fotoğrafını yayınlayıp insanları yanıltmayın. Birinci sayfada atmış olduğum mesajın devamı olarak görürsen ne demek istediğini anlarsın. Biraz zeka...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…