GTX 960 vs. R9 280X vs. R9 285

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gtx 960 ve r9 285 kıyas yapınca matematiksel olarak r9 gpu/bellek olarak düşük bit olarak üstün fiyat olarak da uygun performans olarak gtx 960'ın bir tık önünde diyorsunuz umarım yanlış anlamadım. Amd veya Nvidia kart seçerken kıyas manasında oyun ve benchmark testleri belirleyici unsur mu? Nasıl tercih yapmalıyız? Biraz pasifim bu konuda ve çok bilgi kirliliği var. @Silinen üye
Benchmark testleri belirleyicidir.

Tabiki gtx960 ama butcenizi hafif arttırsanıs gtx970 almanızı oneririm özellikle MSI.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gtx 960 şişirdikçe şişirdiler nvidia olduğu için galiba amd çıkarsa bu kadar laf yapmazlardı.Gelecek ten bahsediyorsun sanki r9 5 yıl önce piyasa ya çıktı.Psu da sıkıntı yoksa r9 285 tercih edersin bu kadar basit.

Kardeşim ben sana r9 280x öneririm. Ama gtx 960'ta r9 280x'ten kötü değil ikisi'de aynı nerdeyse ne de olsa gtx 960 yeni çıktı. :D

Tamam arkadaşlar sağolun kararımı verdim r9 280x alacağım konu kapanabilir.

Sayın, @Recep Baltaş ve @Ali Güngör 'ün R9 R285 incelemesini kesinlikle, sonuna kadar izlemeni öneriyorum. Ben i5 4460 ve R9 R285 kullanıyorum. Özellikle yeni nesil oyunlarda aldığım fpsden gayet memnunum.

@OrhanK

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı