Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hocam bende iki kart arasında kalmıştım. Baya araştırma yaptım ve test videoları izledim. 10 oyundan 8 inde R9 380 daha iyi. Şu sıralar yeni sistem toplayacağım ve tercihim Sapphire R9 380 Nitro 4 GB modeli olacak.
Dostum bilgisayarımı geçen hafta sattım. Ondaki ekran kartım Sapphire R9 270x Dual X OC 2GB model ekran kartı idi. Sadece GTA5 online oynuyorum. R9 380 4 GB olan modeli alsam GTA da bir önceki ekran kartıma göre ram açısından fark yaratmaz mı?
Aynen hocam. Bende ona çok takıldım hala da anlamış değilim GTX in değerleri bariz bir şekilde R9 a göre yüksek. Ama oyunlarda R9 önde. Bende sadece oyunlarda kullanacağım için R9 a yöneleceğim.
Nvidia sponsorlu oyunları daha çok oynuyorsanız o zaman GTX960 tavsiye ederim. Tabii 4GB modelini seçiyorsanız o zaman bunu tavsiye ederim: Sapphire R9 380X NITRO DUAL-X OC 4GB 256Bit GDDR5
Bu model GTX960 4GB daha hızlıdır.