GTX 960 vs R9 380

cenkeskin

Hectopat
Daha fazla  
Hangisini almalıyım sizce? Oyun için alıyorum. 3-5 fps dahil önemli. Monitörüm 1680&1050, hepinize iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende iki kart arasında kalmıştım. Baya araştırma yaptım ve test videoları izledim. 10 oyundan 8 inde R9 380 daha iyi. Şu sıralar yeni sistem toplayacağım ve tercihim Sapphire R9 380 Nitro 4 GB modeli olacak.

R9 380 2 GB alabilirsiniz. R9 380 için 4 GB VRAM gereksizdir. Tavsiyem:

Sapphire 11242-12-41G R9 380 ATI

Dostum bilgisayarımı geçen hafta sattım. Ondaki ekran kartım Sapphire R9 270x Dual X OC 2GB model ekran kartı idi. Sadece GTA5 online oynuyorum. R9 380 4 GB olan modeli alsam GTA da bir önceki ekran kartıma göre ram açısından fark yaratmaz mı?

Hala kararsızım ya GTX 960 ın çekirdek ve bellek hızı çok yüksek diğerinin ise düşük ne yapcam bilemiyorum.

Aynen hocam. Bende ona çok takıldım hala da anlamış değilim GTX in değerleri bariz bir şekilde R9 a göre yüksek. Ama oyunlarda R9 önde. Bende sadece oyunlarda kullanacağım için R9 a yöneleceğim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı