Merhaba. Yeni skylake ve ddr4'ün gelmesiyle beraber yeni bir sistem toplamaya karar verdim. Technopat'ın geçen 2 2500 tl'lik sistemlerini izledim ve 2'sinde de beğendiğim yönleri oldu. Fakat aynı parayla daha düşük bir ekran kartı olması pek güzel olmadı. Uzun lafın kısası gtx 960 alacağım bir kesin fakat i3 6100 darboğaz yapar mı bilemiyorum. İnternetin her farklı forumunda farklı şeyler söyleniyor. Bu yüzden sizin de fikrinizi almak istedim. İşlemci 700 tl altında veya çok üzerine çıkmazsa hoş olur. Şimdiden cavaplarınız için teşekürler.
Edit: 3 senelik bir sistem olacak, bu sene gelecek dishonored 2 vb. oyunları kaldırması hoş olur.
Edit 2: Her şeyi en üst ayarlarda kaldırması zorunlu değil 1080p high ayarlar yeter.
Edit 3: 2500 tl'lik sistemde 4690 kullanılmış fakat internetteki diğer kanallar ve forumlar da 4460 önerilmiş. Haswell almamı önerirseniz 4460 yeter mi ?
Edit: 3 senelik bir sistem olacak, bu sene gelecek dishonored 2 vb. oyunları kaldırması hoş olur.
Edit 2: Her şeyi en üst ayarlarda kaldırması zorunlu değil 1080p high ayarlar yeter.
Edit 3: 2500 tl'lik sistemde 4690 kullanılmış fakat internetteki diğer kanallar ve forumlar da 4460 önerilmiş. Haswell almamı önerirseniz 4460 yeter mi ?
Son düzenleyen: Moderatör: