Çözüldü GTX 960M PUBG Düşük FPS Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Paradolox

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
PlayerUnknown's Battlegrounds'da FPS sorunu yaşıyorum, oysaki sistemimin iyi olmasına rağmen 25-30 FPS alıyorum. En düşük ayarlarda oynuyorum. Sistemim:
  • GTX 960M
  • i7 6700HQ
  • 12GB

MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaşır mısın? Ekran kartı sürücü sürümü nedir? 1080P, en düşük ayarlarda 50FPS civarı olması lazım ortalama.
Ekran kartı sürücüm güncel ve bu sistem ile en düşük ayarlarda 50 FPS değil daha yüksek olması lazım 70-80 gibi.

Yapacak bir şey yok, oyun çok kötü optimizasyona sahip. Belki oyun dosyalarıyla oynanırsa veya renk paleti değiştirilirse biraz performans arttırılabilir.
Optimizasyon sorunu en son gelen büyük güncelleme ile kalktı diye biliyorum dosyalarla oynadım bir şey farketmedi.

Dosya Ekleri

• PUBG.jpg
    PUBG.jpg
    265,3 KB · Görüntüleme: 517
Cihazın altını yükseltip daha etkili soğutmasını sağlamak adına şişe kapağı, silgi benzeri cisimler yerleştirmeyi deneyin. 90 derece üstünde cihaz muhtemelen throttling yaparak frekans düşürüyor ve performansı öldürüyor.

d
Cihazın altını yükseltip daha etkili soğutmasını sağlamak adına şişe kapağı, silgi benzeri cisimler yerleştirmeyi deneyin. 90 derece üstünde cihaz muhtemelen throttling yaparak frekans düşürüyor ve performansı öldürüyor.
Deneyeceğim,teşekkür ederim deneyince tekrar yazıcam. :)

Altına 2 tane kalın kitap koydum umarım işe yarar.

Bu ara aklıma bir şey geldi bu gene işe yaramayacak diye düşünüyorum,çünkü sabahları bilgisayarı açıp oyuna girdiğimde bilgisayar buz gibi olsada FPS gene aynı oluyor başka bir önerin var mı?

Gönderdiğin görselde ısınmaya bağlı frekans düşüşü olduğu gözüküyor. Bilgisayarı yeni açtığında klavyede ısıyı hissetmesen bile donanım hızlı ısınıyor olabilir. Sürücüler güncel, dizüstü yeni ve temiz diyorsan bu tarz görselleri rapor haline getir ve servise gönder ürünü. Ürün tek fanlı model mi? Bu arada GTX 960M ile masaüstü GTX 960 arasında çok fazla performans farkı var. 1080P'de 70-80 FPS ortalama beklememek lazım.

Gönderdiğin görselde ısınmaya bağlı frekans düşüşü olduğu gözüküyor. Bilgisayarı yeni açtığında klavyede ısıyı hissetmesen bile donanım hızlı ısınıyor olabilir. Sürücüler güncel, dizüstü yeni ve temiz diyorsan bu tarz görselleri rapor haline getir ve servise gönder ürünü. Ürün tek fanlı model mi? Bu arada GTX 960M ile masaüstü GTX 960 arasında çok fazla performans farkı var. 1080P'de 70-80 FPS ortalama beklememek lazım.
Isınma sorununu hallettim,ama hala 25 FPS alıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı