Çözüldü GTX 960M PUBG Düşük FPS Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Paradolox

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
PlayerUnknown's Battlegrounds'da FPS sorunu yaşıyorum, oysaki sistemimin iyi olmasına rağmen 25-30 FPS alıyorum. En düşük ayarlarda oynuyorum. Sistemim:
  • GTX 960M
  • i7 6700HQ
  • 12GB

Dosya Ekleri

• pubg2.jpg
    pubg2.jpg
    311 KB · Görüntüleme: 600
Aynı ekran kartı modelinden kullanıyorum ve 45 fps civarı alıyorum ben de... 1440x900 çözünürlükte düşük ayarlarda oynamayı dene. Ayrıca görüş uzaklığını yüksekte tut ki rahat oynayabilesin.

Aynı ekran kartı modelinden kullanıyorum ve 45 fps civarı alıyorum ben de... 1440x900 çözünürlükte düşük ayarlarda oynamayı dene. Ayrıca görüş uzaklığını yüksekte tut ki rahat oynayabilesin.
Hangi ayarlarda oynuyorsun?Birde ben 1920x1080'den başka bir çözünürlükte rahat olamıyorum :(

Ayarlardan görüş uzaklığını yüksek, diğer tüm ayarları en düşüğe alıp, yine 1080P'de dener misin? FPS'e faydası olur ama ısınmaya bakmak lazım. Gönderdiğim Nvidia sürücüsü en güncel olan, PUBG düzeltmelerini de içeriyor, mutlaka indir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı