Çözüldü GTX 960M PUBG Düşük FPS Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Paradolox

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,
PlayerUnknown's Battlegrounds'da FPS sorunu yaşıyorum, oysaki sistemimin iyi olmasına rağmen 25-30 FPS alıyorum. En düşük ayarlarda oynuyorum. Sistemim:
  • GTX 960M
  • i7 6700HQ
  • 12GB

Grafik ayarlarının resmini atar mısınız ? Cihazda son sürüm sürücülerin ve Windows’un kurulu olduğuna emin misiniz ? Cihazda herhangi bir antivirüs programı vs varmı ?
Antivirüs programı var evet,Windows güncel değil bu arada evet Windows'da kurulu.Grafik ayarları derken?

Aynı ekran kartı modelinden kullanıyorum ve 45 fps civarı alıyorum ben de... 1440x900 çözünürlükte düşük ayarlarda oynamayı dene. Ayrıca görüş uzaklığını yüksekte tut ki rahat oynayabilesin.

Hangi ayarlarda oynuyorsun?Birde ben 1920x1080'den başka bir çözünürlükte rahat olamıyorum

Ayarlardan görüş uzaklığını yüksek, diğer tüm ayarları en düşüğe alıp, yine 1080P'de dener misin? FPS'e faydası olur ama ısınmaya bakmak lazım. Gönderdiğim Nvidia sürücüsü en güncel olan, PUBG düzeltmelerini de içeriyor, mutlaka indir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…