Merhaba,
PlayerUnknown's Battlegrounds'da FPS sorunu yaşıyorum, oysaki sistemimin iyi olmasına rağmen 25-30 FPS alıyorum. En düşük ayarlarda oynuyorum. Sistemim:
Grafik ayarlarının resmini atar mısınız ? Cihazda son sürüm sürücülerin ve Windows’un kurulu olduğuna emin misiniz ? Cihazda herhangi bir antivirüs programı vs varmı ?
Grafik ayarlarının resmini atar mısınız ? Cihazda son sürüm sürücülerin ve Windows’un kurulu olduğuna emin misiniz ? Cihazda herhangi bir antivirüs programı vs varmı ?
Aynı ekran kartı modelinden kullanıyorum ve 45 fps civarı alıyorum ben de... 1440x900 çözünürlükte düşük ayarlarda oynamayı dene. Ayrıca görüş uzaklığını yüksekte tut ki rahat oynayabilesin.
Aynı ekran kartı modelinden kullanıyorum ve 45 fps civarı alıyorum ben de... 1440x900 çözünürlükte düşük ayarlarda oynamayı dene. Ayrıca görüş uzaklığını yüksekte tut ki rahat oynayabilesin.
Ayarlardan görüş uzaklığını yüksek, diğer tüm ayarları en düşüğe alıp, yine 1080P'de dener misin? FPS'e faydası olur ama ısınmaya bakmak lazım. Gönderdiğim Nvidia sürücüsü en güncel olan, PUBG düzeltmelerini de içeriyor, mutlaka indir.
Kenar yumuşatmayı kapat en düşük ne varsa onu seç, antivirüs gereksiz bir şey sil gitsin. Windows güncellemelerini en yakın zamanda gerçekleştir. Nvidia sürücülerin güncel mi ?