GTX 960M Sistemde GTA 5 Kasma

Ermre2

Hectopat
Daha fazla  
Nvidia GTX 960m, i7 islemci, 8 GB RAM gibi ozellikleri olan bir laptopum var ve GTA 5'te 25 30 FPS arasi aliyorum. (Bazen 15'e kadar dusuyor.) Bu normal midir? Normal değilse neden boyle olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan oyun kastırmaz. Anca oyun updateleri yapılmamıştır daha az fps alma ihtimali olur.

Oyunu GeForce Experience ile optimize etmeyi deneyin...

Ekran kartı sürücüsünün, oyunun, biosun ve firmware'in updateleri varsa yapın. Tekrardan GeForce Experience ile optimize etmeyi deneyin.

Sıcaklık değerlerini kontrol edin, yüksekse fan temizliği ve termal macun yenilemesi yapın. :)

Bu sorunu bir kaç arkadaşımda gördüm, şahsen kendimde yaşadım. Ani FPS düşüşleri, özellikle araba ile süratle yol alırken FPS aniden düşüyor. Çok araştırdım, kimi sanal bellek yetersizliği dedi, kimi harici bir HDD ye kurmamı söyledi. Harici HDD'ye kurdum, ani FPS düşüş sorununu çözdüm. Denemeni tavsiye ederim, eğer sisteminde tek bir depolama birimin varsa, oyun haricinde arka planda bir çok görev çalıştırdığını biliyoruz. Bunu göz önünde bulundurarak harici HDD 'ye kurduğumuzda HDD sadece oyun için işlev görecektir. Düşüncem bu, şunuda belirteyim, Bazıları windows günlüğünü kapatınca kasma gidiyor dediğini gördüm. Umarım yardımım olur çünki sinir bozucu bir durum. Sistemin gayet iyi, bende Nvidia 840M kullanıyorum sorunsuz bir şekilde oynuyorum. Ayrica Nvidia Denetim masasından GTA V 'i Yüksek Performanslı Nvidia İşlemcisi ile çalıştır seçeneğini bir kontrol et derim.

Son düzenleme:
Merhaba.Ben gta 5i önceden kasmadan oynuyordum korsandı. Sonra orijinal aldım kasmadan oynuyordum bir zaman sonra kasmaya başladı pc yi temizledim termal macun değiştim ama yine kasmaya devam ediyor sonra yeni update geldi kasmalar biraz azaldı oyun genelde kasıyor sonra 5,6 saniye düzeliyor sonra yine kasıyor.Arada 1 saat falan oynuyorum hiç kasmıyor.Sorun pc de deil galiba çünkü call of duty 3 de kasmıyor dyinglight ta 48 ,60 fps arası ama kasmıyor.PC imde msi ge 70 2pc apache :gtx850 m ekran kartı intel i7 4710hq 16gb ram

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı