GTX 970 Sistemde GTA 5 Kasma Sorunu

Sanalreyonum.com (reklam yasaksa kaldırırım) iade işlemi yapıyormu bilmiyorum.

Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek istediğinizde izlemeniz gereken yol ve bilmeniz gerekenler aşağıdaki şekildedir:
Satın aldığınız her ürünü siparişinizin size ulaştığı günü takip eden 14 (ondört) gün içerisinde hiçbir gerekçe göstermeksizin ve ürün hasarlı olmasa dahi iade talebinizi yazılı olarak bize iletmeniz ve ürünü teslimat tarihinden itibaren 14 (ondört) gün içerisinde Gülbahar Mah. Oya Sok. Tümer Plaza No: 7 Giriş Katı Daire: 2 Mecidiyeköy / Şişli adresine geri göndererek iade edebilirsiniz.
İade edeceğiniz ürünü eksiksiz, orijinal faturasıyla, paketi hasar görmemiş, kullanılmamış, kullanım hatası sonucu zarar görmemiş, tekrar satılabilirliği bozulmamış haliyle, sipariş numarası ile geri göndermeniz gerekmektedir.
Ürünün kutusu, ambalajı, varsa standart aksesuarları bize iade ettiğiniz paketin içinde eksiksiz ve hasarsız bir şekilde bulunmalıdır. Ambalajı açılmış, kullanılmış veya tahrip edilmiş ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Satın aldığınız üründe ya da ürün ambalajında herhangi bir bozulma, açılma, kırılma, yırtılma, aksesuarlarında eksiklik ve sair hallerin tespiti halinde ürün iadesi kesinlikle kabul edilmemektedir. Ürünün faturası gönderilmemişse ya da eksikse iade kabul edilmez.
Tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, hızlı bozulan veya son kullanım tarihi geçme ihtimali olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Bu şekilde sanırım 14 günden sonra kabul etmiyorlar.

Kardeş, hala kartı savunuyorsun. Kartın bozuk olmadığını nerden biliyorsun. İçini mi açtın? Başka pc de sıkıntısız mı çalıştırdın?

Sen kartın bozuk olduğu gerekçesiyle iade işlemi yapacaksın. Bozuk kartı neden tekrar satılabilecek koşulda istesinler?

Kardeşim, kart bozuk ne demek ben cidden anlayamadım? Diğer oyunlarda performansı aşırı yüksek iken sadece gta 5 te böyle cs go optimum ayarlar kasmıyor
League of Legends Optimum ayarlar kasmıyor. Sadece gta da donma yapıyor optimum ayarlar.

Arkadaşlar benim işlemcim paket içinde geldi i7 4790 kutulu gelmedi onunla alaksı olabilirmi? Şu patlattığımız kabarcık köpükler varya çıt çıt eden. Onun içinde sarılı geldi stok fan olmadan onunla alakası olabilirmi?
İşlemciyle alakası yoksa hiçbirşeyle yoktur ondan soruyorum

Kartın performası için çeşitli sınama programları var, onlardan biri ile test yap, skorunu aynı kart ile yapılmış test sonuçları ile karşılaştır. Eğer birbirine yakın sonuçlar almışsan kart ile ilgili herhangi bir sorun yok demektir. Ama senin aldığın skor belirgin daha düşük ise, ki sisteminin diğer bileşenlerinin iyi olduğunu düşünüyorum, o halde kartında problem yapan bir şey olabilir cidden. Ama ben kartının bozuk olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Kartın performası için çeşitli sınama programları var, onlardan biri ile test yap, skorunu aynı kart ile yapılmış test sonuçları ile karşılaştır. Eğer birbirine yakın sonuçlar almışsan kart ile ilgili herhangi bir sorun yok demektir. Ama senin aldığın skor belirgin daha düşük ise, ki sisteminin diğer bileşenlerinin iyi olduğunu düşünüyorum, o halde kartında problem yapan bir şey olabilir cidden. Ama ben kartının bozuk olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.
Program verirmisin?

Kardeşim sen bana yardımcı olcak tek kişisin bana facebooktan ulaşırmısın? fb.com/nacnugree buradan ulaşırsan yardımcı olursan sevinirim çünkü işler saçmalamaya başladı.
MSI combustor ile kartımı test ettim ve 12k skor kadar geriye düştü benmi bi ayarı yanlıs yaptım diyorum sende bir denermisin yada facebooktan ulaş en iyisi hocam lütfen

Program verirmisin?

Kardeşim sen bana yardımcı olcak tek kişisin bana facebooktan ulaşırmısın? fb.com/nacnugree buradan ulaşırsan yardımcı olursan sevinirim çünkü işler saçmalamaya başladı.
MSI combustor ile kartımı test ettim ve 12k skor kadar geriye düştü benmi bi ayarı yanlıs yaptım diyorum sende bir denermisin yada facebooktan ulaş en iyisi hocam lütfen
şuan test ettim ve başka kullanıcılar 40k puan alırken benimki 8k puan bu kadar saçmalık olamaz hocam. İade edeyim mi yada yöneticiler bilgili biriler buraya baksa Recep hocam falan

Dostum sen birkaç tane benchmark programı ile test yap, sonuçlarını buradan bana yaz, aynı programlar ile ben de test yapayım, sonuçları karşılaştıralım. Ekran kartının güç girişinde sorun olabilir mi acaba diye düşündüm. İstersen ekran kartı güç girişini çıkarıp tekrar takmayı dene. Güç kaynağın kaç watt? Ekran kartında donanımsal sorun olsaydı çok daha ciddi sıkıntılar olurdu bence.

Dostum sen birkaç tane benchmark programı ile test yap, sonuçlarını buradan bana yaz, aynı programlar ile ben de test yapayım, sonuçları karşılaştıralım. Ekran kartının güç girişinde sorun olabilir mi acaba diye düşündüm. İstersen ekran kartı güç girişini çıkarıp tekrar takmayı dene. Güç kaynağın kaç watt? Ekran kartında donanımsal sorun olsaydı çok daha ciddi sıkıntılar olurdu bence.

bana facebooktan ulaşamaz mısın forum yerine daha kolay zaman açısından dostum yukarda yazdım

Güç kaynağı 650 watt ve bilgisyarı bilen biri topladı yani parçaları bir araya getirdi diyeyim. Çok iyi bir bilgisayarcıydı donanım sorunu yoktur bence bağlama falan açısından varsa ekran kartı içindedir sorun.

Facebooktan yapamam, buradan çözüme ulaşırsak daha sonra benzer sorun yaşayanlar için de yol gösterici olur. Sen dediğim test sonuçlarını buraya koy, akşam eve gittiğimde aynı testleri ben de yapıp sonuçları paylaşırım. Bir de sana söylediğim gibi güç girişlerini kontrol et, söküp tekrar tak.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı