GTX 965M notebook düşük FPS sorunu

Erastunes

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba arkadaşlar. Ben de Monster Abra a5v8.1.2 ürünü var. nVidia 965M ekran kartı 4GB 8GB RAM i7 6700HQ işlemci mevcut. Fakat anlamadığım bir şey LOL'de 100 200 FPS arası oynuyor. High ayarlarda gölgeler kapalı anti alassing vs kapalı, CS'de de gene aynı şekil 150 220 arası oynuyor. Genelde LOL'de 100'e daha yakın rakamlar. Xbox kapatmayı denedim olmadı her şeyi performans ayarlarına çektim olmadı. 5 yıllık bilgisayarımda 150 220 arası FPS alıyordum

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş oyunu açarken sağ tuş yap grafik işlemcilerinden el ile kendin seç. İntel ekran kartını kullanabilir olabilir . Bendede GTX850 M var bazı oyunlarda bu şekilde sorun yaşıyorum. Kendin düzeltme yap

Aldığın fps değerleri kesinlikle gtx965m için normal. Unutma ki kullandığın kart mobil bir kart. Hiçbir zaman masaüstü performansı alamazsın. Aynı pc'i kullanıyordum. Aynı fpsleri alacaksın. Daha fazlasını beklemen yanlış

Hepinize merhaba arkadaşlar. Ben de Monster Abra a5v8.1.2 ürünü var. nVidia 965M ekran kartı 4GB 8GB RAM i7 6700HQ işlemci mevcut. Fakat anlamadığım bir şey LOL'de 100 200 FPS arası oynuyor. High ayarlarda gölgeler kapalı anti alassing vs kapalı, CS'de de gene aynı şekil 150 220 arası oynuyor. Genelde LOL'de 100'e daha yakın rakamlar. Xbox kapatmayı denedim olmadı her şeyi performans ayarlarına çektim olmadı. 5 yıllık bilgisayarımda 150 220 arası FPS alıyordum
aynı pc yi kullanıyorum ben de aynı seyi düşündüm almadan önce owerwatch fps testini izlemiştim ultrada 50 60 fps alıyo onu denicem belik garentiye gönderirim

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı