GTX 970 4 GB 2020 Yılında Hala Alınır Mı?

Nasıl bir kaliteymiş bu? Elleyince anlaşılıyor mu?

Evet sürücüleri elleyebiliyorum ben. Su götürmez bir gerçek, NVIDIA sürücüleri daha kaliteli daha düzgün çalışıyor. Hata oranı çok az...
Şu konuya bilgi amaçlı cevap yazmayıp sağa sola salça olmak amacıyla cevap yazmayın. Bilmiyorsanız susup sessizce konuyu izleyin. Mesaj kalabalığı yapmayın.

970 güzel bir karttır. Seni üzmez 1 seneden fazla kullanmıştım. Ama ona eş değer 1060 6 GB tavsiye ederim. Teknolojisinden dolayı çoğu oyunda daha iyi FPS verir. Ve ikinci el fiyatları 970'in altında genelde.

GTX 970'in 1000 serisindeki karşılığı 1060 3 GB değil mi? 6 GB'lık versiyonu GTX 980'e eş değer diye biliyorum.

Evet sürücüleri elleyebiliyorum ben. Su götürmez bir gerçek, NVIDIA sürücüleri daha kaliteli daha düzgün çalışıyor. Hata oranı çok az...
Şu konuya bilgi amaçlı cevap yazmayıp sağa sola salça olmak amacıyla cevap yazmayın. Bilmiyorsanız susup sessizce konuyu izleyin. Mesaj kalabalığı yapmayın.
RX 570 öneriyorum ve kullanıyorum ama sürücü kısmında AMD'nin yazılım ekibini değiştirmesi şart. Dostum doğru söylüyor ancak bu zamanda garantili, temiz kullanılmış dense bile kullanılmamış onca GTX serisi bulunmakta.
Bu iki kartta kesinlikle 970'in rakibi değildir. 970 de çok daha iyi bir performans alacaktır.
GTX 750Ti'de RX 550, RX560'da rakibi değil, size de katılıyorum.

@Chairax Oyun için 970 alınmaz deyip RX 550 önermem, kendinle çeliştiğini gösterir Hocam. GTX 750Ti gibi bir kart, GTX 970'in getir-götürünü yapar.

Daha sorunsuz olabilir sürücüleri ama kesinlikle daha performanslı değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı