Yarın atacağım. Video upload etmek çok eziyetli ya. Uzun sürüyor biraz.Videoyu Youtube' a yükleyin. Ardından linki buraya atın.![]()
Yarın atacağım. Video upload etmek çok eziyetli ya. Uzun sürüyor biraz.Videoyu Youtube' a yükleyin. Ardından linki buraya atın.![]()
Upload hızımız az maalesef.Yarın atacağım. Video upload etmek çok eziyetli ya. Uzun sürüyor biraz.
1080pGelelim asıl konuya. Çözünürlük ne?
Msi afterburner programı saçmalıyor vram kullanımı gösterme konusunda. En azından videoyu kaydederken saçmalamışVram kullanımı kaçlarda hocam? Merak ettiğim için soruyorum. Mobilden bağlanıyorum. O minicik yazıları seçemedim de![]()
Ben Vram kullanımın önemli olduğunu düşündüm. Yada PSU yeterli gücü göndermiyor olabilir mi? Kart güçlü bir kart aslında. Ama uç noktalarda tıkanma yapabiliyor. Ayarları kıstığınızda da sorun devam ediyor mu?Msi afterburner programı saçmalıyor vram kullanımı gösterme konusunda. En azından videoyu kaydederken saçmalamışVram kullanımı 2200 civarı
![]()
Ayarları düşürünce de aynı sıkıntı oluyor.Ben Vram kullanımın önemli olduğunu düşündüm. Yada PSU yeterli gücü göndermiyor olabilir mi? Kart güçlü bir kart aslında. Ama uç noktalarda tıkanma yapabiliyor. Ayarları kıstığınızda da sorun devam ediyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.