Gtx 970 düşük GPU kullanımı

Her seferinde binadan atlayıp ölmek zorunda mıydınız? İnsan en azında 1-2 dakika oynayıp oyunu ilerletir.
Açıkçası ben bir sorun göremiyorum. Ancak çu da var; bazı sürücüler daha stebil olup GPU kullanımını daha çok artırır.
Bu sorun dediğiniz olay ne zaman başladı size göre?

Her seferinde binadan atlayıp ölmek zorunda mıydınız? İnsan en azında 1-2 dakika oynayıp oyunu ilerletir.
Açıkçası ben bir sorun göremiyorum. Ancak çu da var; bazı sürücüler daha stebil olup GPU kullanımını daha çok artırır.
Bu sorun dediğiniz olay ne zaman başladı size göre?
Sistemi ilk kullanmaya başladığım günden beri var. Ekran kartından tam verim alamıyorum ve bu benim için büyük sıkıntı. Para veriyoruz sonuçta,sinir bozuyor. Neredeyse bütün sürücüleri denedim.

Sıkıntı olan oyunları DSR ile 2K yapıp dener misiniz? Ayrıca sorun çok fazla kişimin olduğu Multiplayer sunucularda oluyor olabilir mi?
DSR ile 2K yaptım ve gpu kullanımı %90-98 arası gidip geliyor. Antialaising kapalı diğer ayarlar ultra da 70-90 fps alıyorum ,şimdilik bir sıkıntı yok gibi :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı