Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 7 Ocak 2015 #11 Zotac'ı da yabana atmayın.
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 7 Ocak 2015 #12 Kimse dedi: Zotac'ı da yabana atmayın. Genişletmek için tıkla... Zotac 3 slot kaplıyor bu yüzden kimse tavsiye etmiyor.
Kimse dedi: Zotac'ı da yabana atmayın. Genişletmek için tıkla... Zotac 3 slot kaplıyor bu yüzden kimse tavsiye etmiyor.
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 7 Ocak 2015 #13 Ercüment Solmaz dedi: Zotac 3 slot kaplıyor bu yüzden kimse tavsiye etmiyor. Genişletmek için tıkla... Bişmiyordum, teşekkürler. O zaman Evga diyorum.
Ercüment Solmaz dedi: Zotac 3 slot kaplıyor bu yüzden kimse tavsiye etmiyor. Genişletmek için tıkla... Bişmiyordum, teşekkürler. O zaman Evga diyorum.
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 7 Ocak 2015 #14 Kimse dedi: Bilmiyordum, teşekkürler. O zaman Evga diyorum. Genişletmek için tıkla... Hwa sitesinde bakabilirsin incelemede bahsetmişler. Evga iyidir. Benim ikinci sıradaki tercihim olurdu.
Kimse dedi: Bilmiyordum, teşekkürler. O zaman Evga diyorum. Genişletmek için tıkla... Hwa sitesinde bakabilirsin incelemede bahsetmişler. Evga iyidir. Benim ikinci sıradaki tercihim olurdu.
Go to Hell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 1.027 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #15 Msi. Neden mi ? Soğutma farkını kesin olarak söylemek mümkün değil. Birçok etken soğutma performansına katkıda/zararda bulunur. Fakat benim Msi dememin nedeni Twin Frozr V'e güveniyor, LED ışıklı ejderha logosun benimsiyor olmamdır.
Msi. Neden mi ? Soğutma farkını kesin olarak söylemek mümkün değil. Birçok etken soğutma performansına katkıda/zararda bulunur. Fakat benim Msi dememin nedeni Twin Frozr V'e güveniyor, LED ışıklı ejderha logosun benimsiyor olmamdır.
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 7 Ocak 2015 #16 Ercüment Solmaz dedi: Hwa sitesinde bakabilirsin incelemede bahsetmişler. Evga iyidir. Benim ikinci sıradaki tercihim olurdu. Genişletmek için tıkla... Benim de öyle zaten. 1. de yine Zotac benim için.
Ercüment Solmaz dedi: Hwa sitesinde bakabilirsin incelemede bahsetmişler. Evga iyidir. Benim ikinci sıradaki tercihim olurdu. Genişletmek için tıkla... Benim de öyle zaten. 1. de yine Zotac benim için.
texas016 Kilopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #17 CoffinShaker dedi: Msi ne çok oy veren var ya videolarda çok şişirmişler bu MSI'ı Galax , Evga ve Gigabyte varken.. Genişletmek için tıkla... Ne şişirmesi balon mu bu kart hakkeden övgüyü alıyor. Sen beğenmezsin o farklı bir şey ama şişirme ne demek.
CoffinShaker dedi: Msi ne çok oy veren var ya videolarda çok şişirmişler bu MSI'ı Galax , Evga ve Gigabyte varken.. Genişletmek için tıkla... Ne şişirmesi balon mu bu kart hakkeden övgüyü alıyor. Sen beğenmezsin o farklı bir şey ama şişirme ne demek.
CoffinShaker Hectopat Katılım 26 Temmuz 2014 Mesajlar 562 Makaleler 1 Yer Kentucky 7 Ocak 2015 #18 texas016 dedi: Ne şişirmesi balon mu bu kart hakkeden övgüyü alıyor. Sen beğenmezsin o farklı bir şey ama şişirme ne demek. Genişletmek için tıkla... bu forumda zaten sadece ezbere tavsiye yapılıyor video'da msı mı ozaman msı al tamam çat ertesi gün sorun..
texas016 dedi: Ne şişirmesi balon mu bu kart hakkeden övgüyü alıyor. Sen beğenmezsin o farklı bir şey ama şişirme ne demek. Genişletmek için tıkla... bu forumda zaten sadece ezbere tavsiye yapılıyor video'da msı mı ozaman msı al tamam çat ertesi gün sorun..
Herobrine Hectopat Katılım 25 Aralık 2014 Mesajlar 138 7 Ocak 2015 #19 Bence Asus çünkü DİRECT CU II soğutma teknolojisi var yani %20 daha soğuk
CoffinShaker Hectopat Katılım 26 Temmuz 2014 Mesajlar 562 Makaleler 1 Yer Kentucky 7 Ocak 2015 #20 Herobrine dedi: Bence Asus çünkü DİRECT CU II soğutma teknolojisi var yani %20 daha soğuk Genişletmek için tıkla... Bunu buraya yazman çok kötü oldu burası karışacak
Herobrine dedi: Bence Asus çünkü DİRECT CU II soğutma teknolojisi var yani %20 daha soğuk Genişletmek için tıkla... Bunu buraya yazman çok kötü oldu burası karışacak