GTX 970 Hâlâ Güncel Midir ?

Bariz öndedir demeyin bari. GTX 980 kesinlikle F/P değildir. GTX 980 fiyatına Fury alınıyor.

F/P canavarı değil mi? GTX 970 fiyatına R9 390X alınıyor. Aşırı popüler olmasının sebebi F/P olması olabilir mi? İlk çıktığında nasıl ki GTX 970 F/P olarak popülerdiyse şimdi de R9 390 ve 390X popüler.

MSI R9 390X 1706, Sapphire R9 390X 1449, MSI GTX 970 1421 TL şu an Vatan Bilgisayar'da. Sapphire, bu forumda denildiği gibi, kuşku uyandırn fiyatına rağmen güvenilirse evet F/P ürünüdür hatta canavarı vb. bile denebilir. Ama MSI R9 390X + 750W bir PSU F/P ürünü olamaz MSI GTX 980 + 500/600W PSU karşısında.

Ayrıca MSI GTX 980 de F/P ürünü değildir fakat eğer araştırırsanız birkaç oyun dışında R9 390X'ten önde olduğunu görürsünüz. Bu fark çoğu oyunda bariz (5+ FPS, bazı oyunlarda azdır (0-5 FPS)

Kullanılabilir durumda, performansları gayet iyi. Fakat İşlemci 6400 olabilir. Aralarında performans farkı yok fakat,
güncel olduğundan sistemini ileride yükseltirken hem sorun çıkarmaz, hem de daha ucuza mal olur.
GTX 970 hala güncel. Pascal mimarili kartlar çıktıktan sonra bile güncelliğini korur bana göre.
guncel derken tam anlamadim ama eger anladigimsa gtx 1080 cikinca 980Ti nin uretimi durcakmis gerek duymuyorlarmis yani bundan bahsediyorsaniz 970 980 de buyuk ihtimalle uretimi durdurulcak ama belli olmaz bu Nvidia bi bakarsin hic birinin uretimini durdurmaz

Geçmiş kıyas testlerine bakıyorsunuzda o oyunların birçoğu DX11 ayrıca 4k ucuzladığında kimse 1080P kullanmak istemeyecek. Atıyorum 2 sene sonra 4K monitör alan kişi aynı kartlarla GTX970 SLI yapsa diğeride 390X CF yapsa aradaki performans farkını o zaman göreceğiz.

4K'da 8GB VRAM fark ediyor evet ama ben 1080p oyunculuğun 5 seneden önce, 1440p oyunculuğun da 9-10 seneden önce revaçtan düşeceğini düşünmüyorum.

4K'da 8GB VRAM fark ediyor evet ama ben 1080p oyunculuğun 5 seneden önce, 1440p oyunculuğun da 9-10 seneden önce revaçtan düşeceğini düşünmüyorum.

Yok dostum widescreen FullHD 2008'de çıktığından bu yana bence iyi idare ettik. 4K fiyatları düştüğü anda kimse bir daha yüzüne bakmayacak ha kullanan olmaz mı olur tabi tıpkı hala günümüzde CRT monitör kullananlar olduğu gibi sayıları iyice azalır. 2 sene içerisinde Vram önemi 4K ile birlikte çok artacak o zamana kadar 4K'nın ucuzlayacağını düşünüyorum. Bu yüzden ilerisi için illa şimdi alınacaksa 970 yerine 390X alınmalı diyorum.

Yok dostum widescreen FullHD 2008'de çıktığından bu yana bence iyi idare ettik. 4K fiyatları düştüğü anda kimse bir daha yüzüne bakmayacak ha kullanan olmaz mı olur tabi tıpkı hala günümüzde CRT monitör kullananlar olduğu gibi sayıları iyice azalır. 2 sene içerisinde Vram önemi 4K ile birlikte çok artacak o zamana kadar 4K'nın ucuzlayacağını düşünüyorum. Bu yüzden ilerisi için illa şimdi alınacaksa 970 yerine 390X alınmalı diyorum.
Katılıyorum ilerisi düşünülmeli.

Alınabiliyorsa GTX 970 yerine R9 390X alınmalı tabi ki.

Bütçe gökten gelse zaten çok sağlam bir sistem toplardım :) Medium ayar benim için ideal abartmak istemediğim için Gtx970 koymak istiyorum. Amd pek sevmiyorum açıkcası. Yorumlarınız için teşekkürler. :)

Alınabiliyorsa GTX 970 yerine R9 390X alınmalı tabi ki.

Gtx 960 Slı R9 390X'den daha performanslı hocam.

Bütçe gökten gelse zaten çok sağlam bir sistem toplardım :) Medium ayar benim için ideal abartmak istemediğim için Gtx970 koymak istiyorum. Amd pek sevmiyorum açıkcası. Yorumlarınız için teşekkürler. :)
Kararını vermiş isen bir şey demem. Fakat Gtx 960 Slı, Gtx 980'i geride bırakıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de Gtx 960 Slı almayı planlıyorum.

Msı Gtx 960 4G Slı yaparsan tadından yenmez. Ben öyle yapmayı planlıyorum. Sana da, tavsiye ederim. :)

Gtx 960 Slı R9 390X'den daha performanslı hocam.

Kararını vermiş isen bir şey demem. Fakat Gtx 960 Slı, Gtx 980'i geride bırakıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de Gtx 960 Slı almayı planlıyorum.

Msı Gtx 960 4G Slı yaparsan tadından yenmez. Ben öyle yapmayı planlıyorum. Sana da, tavsiye ederim. :)

SLI desteklemeyen oyunlarda mevcut. GTX 960 SLI mantıksız olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı