GTX 970 & i5 6600K GTA V takılma sorunu.

• Konuyu başlatan KaanK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 52
  • Görüntüleme 6.995

KaanK

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Sizinle karşılaştığım bir sorunu paylaşmak istiyorum. GTA V oynarken FPS 'de hiçbir sorun yok , yani yağ gibi akıyor. Fakat olay Pause menüsüne yani Ayarlar menüsüne geldiğinde olay tam tersine dönüyor. FPS resmen 9 ' a kadar inip 90 'a çıkmışlığı var. Çoğu zaman böyle FPS droplara maruz kalıyorum. Bu durumun önüne nasıl geçebilirim ? Lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz . Teşekkürler...

Oyunu silip yükledim , hiçbir işe yaramadı. Oyunu daha yeni kurduğum için herhangi bir modda yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Böyle bir sistemin böyle bir saçmalığı sinir bozucu. Benchmark testlerine bakarken Jet'e geldiğinde jet durup ilerliyor yani o derecede.

Ayrıca benchmarklarda texturelar baya bi geç yükleniyor.

1. Resimde FPS gayet olması gibi. 2. resimde ise ayarlar menüsünde FPS bir anda 90 küsürlerden 60'a kadar indi. Hatta bi ara 9 ' a kadar gerilemişliği var. Onu yakalayamadım.
2. Resimde gördüğüm üzere GPU kullanımı baya bi düşüyor ayrıca.

Dosya Ekleri

• GTA 5.jpg
    GTA 5.jpg
    213,5 KB · Görüntüleme: 558
  • GTA5_2015_10_10_23_54_51_062.jpg
    GTA5_2015_10_10_23_54_51_062.jpg
    191,1 KB · Görüntüleme: 727
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı