GTX 970 & i5 6600K GTA V takılma sorunu.

• Konuyu başlatan KaanK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 52
  • Görüntüleme 7.071

KaanK

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Sizinle karşılaştığım bir sorunu paylaşmak istiyorum. GTA V oynarken FPS 'de hiçbir sorun yok , yani yağ gibi akıyor. Fakat olay Pause menüsüne yani Ayarlar menüsüne geldiğinde olay tam tersine dönüyor. FPS resmen 9 ' a kadar inip 90 'a çıkmışlığı var. Çoğu zaman böyle FPS droplara maruz kalıyorum. Bu durumun önüne nasıl geçebilirim ? Lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz . Teşekkürler...

Ya konuyu tekrar okudum da, siz menüde takılma var, oyun yağ gibi demişsiniz. Bunun tek ve kesin çözümü VSYNC'yi kapatmaktır. Oyun içi darboğaz zaten çok düşük bir ihtimal bu ikili arasında. İşlemci ve ekran kartı sıcaklıkları da normalse frekans düşürüp drop'a da neden olmazlar. Eğer ki sıkıntınız menüde takılmaysa tek çözüm VSYNC'yi açmak.

Ayrıca her 970 alan GTA 5'i orjinal almak zorunda değil. İnsanların maddi durumlarıyla alakalı bir durum.

Reloaded sürümü orjinalden farksız diyecek kadar iyi bir sürüm. 3DM varsa drop veya düşük FPS kaçınılmaz.
Hocam, aynı sorunun defalarca kez çözümünü anlattım. Eski bir RELOADED versiyonunda sorun var. Sonrasında update yayınladılar ama zahmet edip (!) biraz araştırsanız keşke.

Ya konuyu tekrar okudum da, siz menüde takılma var, oyun yağ gibi demişsiniz. Bunun tek ve kesin çözümü VSYNC'yi kapatmaktır. Oyun içi darboğaz zaten çok düşük bir ihtimal bu ikili arasında. İşlemci ve ekran kartı sıcaklıkları da normalse frekans düşürüp drop'a da neden olmazlar. Eğer ki sıkıntınız menüde takılmaysa tek çözüm VSYNC'yi açmak.

Ayrıca her 970 alan GTA 5'i orjinal almak zorunda değil. İnsanların maddi durumlarıyla alakalı bir durum.

Reloaded sürümü orjinalden farksız diyecek kadar iyi bir sürüm. 3DM varsa drop veya düşük FPS kaçınılmaz.
V-SYNC açtım takıldı , kapattım takıldı . Sıcaklıklar bana göre normal SS ' de attım. Ayrıca GTA 5 i orijinal almak konusunda size kesinlikle katılıyorum. Oyunun kurulu olduğu yerden GTA 5 'in özelliklerine girince sürümün 1.0.350.1 olduğunu görüyorum bu sürüm eski mi ?

Son düzenleme:
Bir de belirtmek istiyorum, bende GTA 5 ile ilgili bir konu açmıştım ve korsan olduğu için KORSAN damgası alıp kapatılmıştı. Tamam madem destek vermiyorsunuz bu konuyu da kapatın. Sizinle veya GTA 5'inizin orjinal olup olmamasıyla ilgili bir sorunum yok fakat madem korsana destek yok, bu konuyu da aynı şekilde kapatın. Ve bu arada GTA 5'imin korsan oluşundan ve yardım alamadığım için orjinal olarak aldım. Belki bu arkadaşta yardım alamadığı için orjinal alabilirdi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı