Peki ben bu ürünü nereden temin edebilirim? Daha doğrusu yurt içinde neredem temin edebilirim? Açıkçası SG08 bayağı güzelmiş içinde 600 watt birde PSU var ne güzel.Mini ITX konusunda Silverstone'a bakmalısın. Adamlar kesinlikle bu işin uzmanı. 970'in hangisini alacağını söylersen sana bir tane önerebilirim. Eğer mini bir 970 alacaksanız Sugo SG13 almanızı öneririm. Kullandığım bişey değil ama baya araştırdığım bi kasa. Teoride 10,5'' lik grafik kartlarını desteklediğini (TitanX 10,5'') yazıyor ama pratikte desteklermi bilmiyorum. Kasa yeni çıktı 170 lira. Üstelik normal boyda psu ve 14 cm lik radyator destekliyor. Eğer işin çok daha uzun grafik kartlarıyla ise Sugo SG08 öneririm. 12,2'' lik grafik kartlarını bile destekliyor. Malesef SFX PSU destekliyor ama dert etmene gerek yok bi modelinin içinde 600 wattlık 80+ bronze sertifikalı psu var. Fiyatı 425 lira civarı olması lazım. Son olarak mini 970 alacaksan Sugo SG05 ailenin en küçüğü ama içinde 450 wattlık psu var. Bu 970 için malesef yeterli değil.
Silverstone nun kendi sitesinden 'where to buy' tıklayınca sizi yönlendiriyor. Teknobiyotik diye bi siteye. Orada 425 TL. Ama güvenemiyorum hıyarda çıkabilir diyorsanız SilverStone Sugo SG08 Lite 600W 80+ Mini-ATX Performans Fiyatı işte burda bahsettiğim kasa ama malesef 500 TL. Hepsiburada farkıPeki ben bu ürünü nereden temin edebilirim? Daha doğrusu yurt içinde neredem temin edebilirim? Açıkçası SG08 bayağı güzelmiş içinde 600 watt birde PSU var ne güzel.
Eğer bu kasayı bulamazsam bunun hakkında ne düşünürsünüz? Elite 130 kasaya Cooler Master: Blizzard T2 mini bu soğutucu sığar mı? Bilgilere bakılarak sığması gerekiyor ama emin değilim.
İleride belleği yükseltmek isteyebilirsiniz diye tek 8GB modül koydum.1 TB HDD yeter diye düşünüyorum. İşlemciyi 4590 yapıp modüler olduğu için bu PSU yu alıcam sanırım. Ramların 2x4 şeklinde olması bir sıkıntı yaratmaz değil mi?
[TBODY] [/TBODY]
132.169.223 CORSAIR Builder CXM Serisi CP-9020060-EU 600W Modüler 80+ Bronze Güç Kaynağı
Malesef 450 watt 970 için yetersiz. Aksi halde Sugo SG05 en küçük model olarak alınması daha mantıklı olurdu.İçinde SFX(mini boy) 450W 80+ Bronze güç kaynağı var.