GTX 970 için Mini ITX Kasa

miniıtx.png
Tamam o zaman bu sistemi SG08 ile birlikte alıp, rahatlıkla montajlayabilirim değil mi? İçindeki bileşenler olarak söylüyorum sığarlar sanırım. Onun dışında zamanımızı ayırıp kabloları toplarız artık elimizden geldiğince.

Fıstık gibi Elite 130 varken pahalı kasalara gitme. Ben modüler olmayan güç kaynağım ile çok güzel bir kablolama yaptım ve kasanın içi bomboş. Modüler' e o kadar para verme boşuna sadece 1 tane kablo arttı. Hiç gerek yok modüler almana. Bence Elite 130 ve VS 550 al. Bende aynı ikiliyi kullanıyorum ve çok memnunum.

Evet.

Fıstık gibi Elite 130 diyoruzda o fıstığın içine normal PSU koyuyoruz. Dolayısıyla stok fanın önü boş olmuyor. Buda SG08'e göre daha kötü hava sirkilasyonu demek. ThermalTake CoreV1'e baktım ama kasanın içine Asus GTX 970 sığmıyor mesela. Asus GTX 970 28 cm iken ThermalTake CoreV1 26 cm. Sadece Elite 130 ile SG08 arasında kalmıştım onuda SG08 in stok fanının önünün boş olması ve kasanın iç hacminin biraz daha geniş olması sebebiyle almaya karar verdim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı