GTX 970 sistem Mini ITX kasa önerisi

Bloodiaren

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. Şu an i7 4690k, Msi GTX 970 ekran kartı ve PC Mate anakartlı bir kasa toplamış durumdayım fakat Kıbrıs'ta okuduğum için getir götür sorunu yaşıyorum ve kasamı

Silverstone Raven Rvz02b Usb 3.0 Mini Itx Bilgisayar Kasası 028 - n11.com

ile değiştirmek istiyorum. Anakartı değiştirmem gerekir mi veya ısınma sorunu yaşar mıyım? Çünkü şu an bile kasam oldukça ısınıyor. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Silverstone Raven RVZ01B USB 3.0 Mini ITX Bilgisayar Kasası (Siyah)

İşlemciyi O.C yapmadığın sürece ısınma problemi olmaz.
Anakartın da Mini ITX formunda oması şart.
6.jpg

Getir götür işi varsa masaüstü çok verimli olmaz. Laptop bakmanı öneririm yerleşik hayatan geçene kadar. Ben de üniversite yıllarımda laptop kullandım. Bugüne kadar 4 laptop kullandım ama sonunda evlenip barklanınca ve artık laptopumun ekran kartı GTA 5 te tıkanınca masaüstü pc ye geçiş yaptım. Ama topladığım pc yanlış oldu. Standart kasa topladım senin gibi. Evde TV ye bağlı kullanıyorum ve TV yanında hiç hoş olmuyor büyük kasa. Ben de o kasayı satıp tekrar mini itx bir sistem kuruyorum. Bugün yarın gelecek parçalar.
Kasayı Raven alırsan ona göre sfx psu da alman şart ve bunlar biraz pahalı. Artı o kasanın da havalandırma performansı işlemci açısından çok iyi değil. Kıbrıs gibi sıcak bir memlekette sıvı soğutucu şart. Mini itx kasaya geçiş yapacaksan o anakartı değiştirmen şart o kesin. Sonrasında kasa olarak havalandırması iyi olan kasaları terci etmelisin. Thermaltake V1 - Cooler Master Elite 130 - Corsair Obsidian 250D en çok tercih edilen modeller. En ucuzu Thermaltake en pahalısı Corsair. Bu kasaların 3ünde de sıvı soğutma kullanabilirsin. Ama OC yaparım diyorsan mutlaka Corsair almanı tavsiye ederim. Niye dersen sıvı soğutma için 240mm lik radyatör desteği mevcut ve tamamen toz geçirmez filtreli.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı