GTX 970 Sistem Nasıl?

Arkadaş işletim sistemiyle birlikte almış sanırım. Korkutmayın arkadaşı 3 ay önce ddr4 ne bilmiyordum açıkçası. Dolarda bildiğim kadarıyla yüksekti. Hocam sisteminiz gayet iyi merak etmeyin. O anakart ve o islemciyle 4.4 ghz'ye o.c yapanlar var. İleriye dönük güzel sistem olmuş. Tek güvenilir sitede vatan değil sadece :).

Arkadaş işletim sistemiyle birlikte almış sanırım. Korkutmayın arkadaşı 3 ay önce ddr4 ne bilmiyordum açıkçası. Dolarda bildiğim kadarıyla yüksekti. Hocam sisteminiz gayet iyi merak etmeyin. O anakart ve o islemciyle 4.4 ghz'ye o.c yapanlar var. İleriye dönük güzel sistem olmuş. Tek güvenilir sitede vatan değil sadece :).
Biliyorum vatan değil fakat sinerjiyede içim elvermedi açıkçası :/ Saol en insaflı yorumu yapan koca yürekli dostum :D

Monitör işletim sistemi ve 2 sene kaspersky ile beraber 5600 tl

Nerden ? örnek ver mesela
5700 TL .jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı