GTX 970 Sistem Nasıl?

Hakikaten geçmiş olsun yahu :D ben GTX 970 ve İ5 6500 tabanlı sistemi 3200'e topluyorum. Arkadaş 5400'e böyle yapmış hakikaten pes yani biraz araştırsana dostum :=)

Kardeşim yani hata yapmışım demiyorsun da bir adam 5900 RPM bir HDD koydu diye yaptığına bak hata yapmışsın işte kabullen :)

Ve 2 küçük fakat önemli detay.Önerdiğin disk 5400 rpm yani düşük.980 ti hard diskin keyifin beklemek zorunda kalacak.Ve benim ramlar 2x4 seninki tek 8gb modül yani benimkiler daha performanslı
Bir kere 2x4 daha performanslıdır ama tek modül alarak ileride 8gb ilave edilip 16 gb yapılabiliyor bu da avantajlı oluyor.
Sen daha yenisin bu adamlar senden kaç nesil önceden bilgisayar kullanıyordu bir bilsen sende anlardın.

Bir kere 2x4 daha performanslıdır ama tek modül alarak ileride 8gb ilave edilip 16 gb yapılabiliyor bu da avantajlı oluyor.
Sen daha yenisin bu adamlar senden kaç nesil önceden bilgisayar kullanıyordu bir bilsen sende anlardın.
Kardeşim çok güzel söylemişsin ağzına sağlık :)
İşte bunları insanlara anlatamıyoruz.

150 tl fark var sıkıntı yok hacı 150 tl ye de dağlar gelmez zaten.[/QUOTE]

150 dağ kadar fark gelmez diyorsun :D da o paraya neler alınırdı neler ? sen şimdi gidip sırf pahalı diye vatandan mı alıyorsun küçük dostum

Kardeşim çok güzel söylemişsin ağzına sağlık :)
İşte bunları insanlara anlatamıyoruz.
Yaşlardan böyle kaynaklanıyor hocam :D 2x4 diyor o anakarta kaç tane ram takılıyor haberi yok :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı