GTX 970 Sistem Performans Sorunu

Daha fazla  
Merhaba, bir sorum olacak. Ben pc topladim msi 970 gaming anakart,msi gtx 970 ekran karti, amd fx 8350 islemci, kingston 16 gb ram ve bu pc'de yavaslik var yani sivi sogutmaya kadar var pc'de ama takiliyor anakarti garantiye yolladim yenisini yolladilar ama yine sorun devam etmekte cidden kendim calisip kazanip aldim acayip moralim bozuk. Yardimlarinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
13 aydır Technopattayım ve karşılaştığım kasma sorunlarının çoğunda FX-8350 bulunuyor, kimisinin çipset uyumu sorunlu, kimisinin termal problemleri oluyor. Kimsenin kararına karışacak değilim ama şu işlemciler çekirdek niyetine alınmaz, sorununuz da darboğaza işaret ettiği için bu da demektir ki i5-4690k GTX 970'i doyurabildiğine göre 4 çekirdeğe rağmen 8350'yi deviriyor.
Son olarak oyuniçi CPU ve GPU kullanımını SS olarak, sıcaklıkları da aynı şekilde SS olarak atar mısınız?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı